Πραγματοπο​ιήθηκε σύλληψη γνωστού Έλληνα Hacker?

Πριν μερικές μέρες, σύμφωνα με στοιχεία που κοινοποίησε άγνωστος στο SecNews πραγματοποιήθηκε επιτυχής επιχείρηση σύλληψης γνωστού Έλληνα Hacker από την Ελληνική αστυνομία. Σύμφωνα με την πληροφορία, που το SecNews μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη, η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρόεβει στην.......
σύλληψη Έλληνα ημεδαπού μετά απο πολύμηνη έρευνα για καταγγελία αναφορικά με επίθεση σε Facebook
προφίλ χρήστη.Τα στοιχεία του Ελληνα Hacker, αλλά και το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί είναι στην διάθεση της συντακτικής ομάδας του SecNews από το ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε.

Η πληροφορία που μεταδίδουμε, δεν έχει επιβεβαιωθεί απο κάποιο επίσημο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ ακόμα, γιαυτό και οφείλουμε να είμαστε φειδωλοί μέχρι να υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την υπόθεση της σύλληψης του Έλληνα hacker.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεση του το SecNews, ο Έλληνας hacker προσήχθει έπειτα απο επώνυμη καταγγελία για παρείσφρηση σε λογαριασμό χρήστη του Facebook. Εν συνεχεία και σύμφωνα με την ΜΗ επιβεβαιωμένη πληροφορία, συνδέθηκε η δραστηριότητα του Έλληνα hacker με πλήθος επιθέσεων σε ιστοσελίδες εντός Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό. Επιπλέον σύμφωνα με την πληροφορία δεύτερος Έλληνας hacker συνελήφθει για λόγους που δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί αν σχετίζονται με την ίδια υπόθεση.
www.secnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα