Πρόκειται περί τραγικού λάθους. Ο φράχτης κατά λάθος μπήκε στη Βουλή! Το Σάμινα κατα λάθος βούλιαξε!

Αντικίνημα ετοιμάζουν οι Γιαουρτωμένοι.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Οταν είδα το φράχτη στη Βουλή σκέφτηκα, ότι η ελληνοτουρκική διασυνοριακή γραμμή έχει φτάσει έξω απο τη βουλή, δεδομένου ότι τα τουρκικα πολεμικά κάνουν βόλτες έξω απο το Σούνιο, ενώ τα ελληνικά ελικόπτερα έκαναν και αέρα και παρέα στα τουρκικά υποβρύχια την ώρα που.....
έψαχναν για φυσικό αέριο στο βάθος του Αιγαίου.

Οταν γράφω ένα κείμενο
το κάνω γιατί χαλαρώνω. Αλλά είναι και αυτές οι μνήμες που έρχονται στο μυαλό μου.

Θυμάμαι τότε με το Σάμινα. Κόσμος είχε μαζευτεί στο υπουργείο ναυτιλίας να διαμαρτυρηθεί για το συμβάν. Πήρα τη γυναίκα μου και πήγαμε στην διαδήλωση. Εκεί που κοιτάγαμε τον άρτι αφιχθέντα υπουργό που έμοιαζε στην αρχή με το πρόσωπο της φωτογραφίας άρχισαν να σφυρίζουν αβγά απο πανω μας. Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν ο αριθμός των αβγών που έπεφταν στον υπουργό αλλά η ευθυβολία και η ευστοχία τους.

Διερωτάται κανείς γιατί παρότι τόσα γιαούρτια, που έχουν ριφθεί κατά υπουργών και βουλευτών, ελάχιστα έχουν βρεί το στόχο τους;

Λόγοι συγκινησιακοί; Tα Ελληνοπουλα της νέας γεννιάς έχουν οπτικό πρόβλημα ή τα νεύρα τους δεν εργάζονται καλά; Και φτάνω στη Διαμαντοπούλου. H ζωή τραβάει την ανηφόρα λέει. Και του μπογιατζή ο κόπανος λέω εγώ. Αυτές οι δυσλειτουργίες στην έκφραση και την κίνηση λένε πολλά σε μένα.

Η ελληνική γλώσσα είναι μια πολύ όμορφη γλώσσα, που προδίδει αλλα και ενθουσιάζει αυτόν που τη χρησιμοποιεί σωστά. Με καταλαβαίνετε νομίζω.

Η υπερβολική και πέραν του μέτρου χρήση της όμως επισκιάζει τα ελληνικα χαρακτηριστικα με τα ψευτικοελληνικά χαρακτηριστικά.

«Χειρίζομαι δήθεν καλά τα ελληνικά και επομένως ταυτιζομαι με τα ελληνικά συμφέροντα». Ενα παράδειγμα είναι ο Βενιζέλος.

Απο το 2014 η Ελλάδα βγαίνει στις αγορες. Παραμύθα 1η
Δεκτά τα ελληνικά ομόλογα απο την ΕΚΤ ακόμη και σε πτώχευση. Παραμύθα 2η
Και τα δύο ακουστηκαν σήμερα.

Το πρώτο ειπώθηκε απο το Βενιζέλο στο Reuters και μας ξεφτύλισε διεθνώς.Νομίζω ότι δεν χρειάζεται σχόλιο αυτό που είπε. Ηταν πατάτα.

Το δεύτερο γράφτηκε στο skai.gr ότι το είπαν οι FT. Oι FT δεν είπαν αυτό όμως... Αλλο είπαν...

«Η ΕΚΤ θα συνεχίσει να αποδέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο δανεισμού εκτός αν και οι τρεις οίκοι αξιολόγησης υποβαθμίσουν τη χώρα σε καθεστώς πτώχευσης» είναι αυτό που έγραψαν oi Financial Times.

Αλλο το ένα. Αλλο το άλλο.

Βλέπετε το επίπεδο της δημοσιογραφίας και της μόρφωσης των δημοσιογράφων, που δεν αντιλαμβάνονται την αμοιβαία αποκλειστική χρηση όρων,

Ενα ζώο δεν το βαράς για παντα. Ετσι ειναι ο Ελληνας...Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα