Προς Εθνικούς και Χριστιανούς

Την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν οι Έλλην εθνικοί και χριστιανοί.

Δεν με ανησυχούν οι γύρω "εχθροί" Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι δε με ανησυχούν τόσο οι εκατομμύρια μετανάστες λαθραίοι και μη. Αυτό που με ανησυχεί είναι η εμφύλια διαμάχη Ελλήνων Εθνικών και Ελλήνων Χριστιανών.

Τις μεγαλύτερες καταστροφές για τον Ελληνισμό της προκάλεσαν οι εμφύλιες διαμάχες. Ο τελευταίος εμφύλιος ήταν η.....
απαρχή του διαχωρισμού των Ελλήνων και η αρχή των μεγάλων κακών. Από αυτόν γεννήθηκε ο δικομματισμός και ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε διάφορα κόμματα σε ομάδες κλπ και από
τότε οι Έλληνες δεν υπήρξαμε ποτέ ενωμένοι. Το σύστημα ξέρει καλά την αδυναμία των Ελλήνων να ενώνονται και αν όλα τα σχέδια του αποτύχουν τότε θα εφαρμόσει την τελική λύση, την θρησκευτική διχόνοια (θεωρώ πως άρχισε ήδη να την εφαρμόζει) την μεγαλύτερη καταστροφική δύναμη για την ανθρωπότητα. Στο εμφύλιο και οι δυο πλευρές φταίγανε, ήταν παραπλανημένες, αλλά αν συμβεί κάτι παρόμοιο πάλι δε θα κατηγορήσω τους παραπλανημένους αλλά όλους τους σκεπτόμενους. Οι χαζοί και οι ηλίθιοι δεν είναι υπεύθυνοι οι νοήμονες είναι.

Στο δια ταύτα, την στάση που πρέπει να κρατάτε πως πρέπει να αντιμετωπίζετε η μεν τους δε και αντιστοίχως.

Εθνικοί, δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε τους θρησκόληπτους Έλληνες χριστιανούς σαν εχθρούς, εν τέλει πολλοί και από εσάς υπήρξατε πιστοί ορθόδοξοι αλλά αφυπνιστήκατε. Και αυτοί είναι Έλληνες αλλά δεν είναι αφυπνισμένοι, μη τους βλέπετε σαν εχθρούς αλλά σαν αμαθείς που χρειάζονται καθοδήγηση. Πρώτα πρέπει να τους ξεχωρίζετε στις τρεις κατηγορίες τους, στους χριστιανούς που απλά δηλώνουν χριστιανοί γιατί έτσι τους μάθανε και μετέχουν σε ελάχιστα τυπικά χριστιανικά ήθη και έθιμα, στους χριστιανούς που ακολουθούν ορισμένες χριστιανικές δοξασίες και πιστεύω και στους φανατικούς χριστιανούς ορθόδοξους που ακολουθούν πιστά τις χριστιανικές οδηγίες. Οι φανατικοί είναι προκατειλημμένοι, συνήθως κάποιας ηλικίας κι έτσι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξουν και θεωρώ καλύτερα να μην ασχοληθείτε με την μειοψηφία αυτών και να αρκεστείτε απλά στο να μη τους προκαλείτε.

Αποτυγχάνεται να τους καθοδηγήσετε γιατί κάνετε 2 βασικά λάθη, υβρίζετε και επιτίθεστε στο Θείο τους ή τους βάζετε να σκέφτονται. Πρέπει εξ αρχής να χρησιμοποιήσετε τα ίδια τους τα όπλα. Αν δε το κάνετε αυτό και γίνεστε αντιδραστικοί απέναντι τους αντιμετωπίζεται οργή και αποτυγχάνεται. Δεν πρέπει να επιτίθεστε στο Θείον τους Χριστό Παναγία αλλά στους εκπροσώπους τους το διεφθαρμένο δουλικό σύστημα θρησκείας τους και στο ανήθικο παπαδαριό τους εκεί πρέπει να στοχεύετε. Δεν πρέπει να τους βάζετε να εμβαθύνουν σε σκέψεις γιατί είναι αδύνατο να το πετύχουν! Δεν μπορούν να σκεφτούν γιατί τους έχουν μάθει να μη σκέπτονται αλλά να πιστεύουν. Αν θέλετε να πετύχετε, να τους βοηθήσετε θυμηθείτε Θουκυδίδη: "μάθε τον εχθρό σου" Μόνο αν χρησιμοποιήστε την παραπλάνηση και τα όπλα του αντιπάλου σας ενάντια του και γενικός το χειριστείτε διπλωματικά τότε θα πε
Keywords
Τυχαία Θέματα