Προς Πασόκους Επιστολή....

Είστε ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.

Καλά κάνατε και ήσασταν. Πιστέψατε στον σοσιαλδημοκρατικό οδοστρωτήρα Ανδρέα του 74 και του 81, πιστέψατε στον εκσυγχρονισμό του Σημίτη, ίσως πιστέψατε και στην αναδιανομή του πλούτου του Γιώργου.
Καλά έως εδώ.
Και όσα στραβά και αν βρίσκει κανείς στη διακυβέρνηση Ανδρέα και Σημίτη, σίγουρα βρίσκει και αρκετά αντεπιχειρήματα, τα οποία στάθηκαν αρκετά για να συνεχίσετε να ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ έως προ ολίγου.
Ήρθε και ο
Γιώργος λοιπόν. Ο Γιώργος που σωστά ανέφερε ότι "λεφτά υπάρχουν" και....
ότι γνώριζε πού θα τα έβρισκε. ΄Τη Δευτέρα των Εκλογών όμως έπαθε τη γνωστή μετεκλογική αμνησία και δε θυμόταν πού τα είχε αφήσει τα λεφτά. (σαν τα κλειδιά, ένα πράγμα....ποτέ δε τα βρίσκεις όταν τα χρειάζεσαι και όταν δεν τα χρειάζεσαι είναι συνεχώς μπροστά σου)
Πιστέψατε λοιπόν στην αναδιαρθρωση της οικονομίας μέσω της οικολογίας και της πράσινης ανάπτυξης και στην τόνωση της αγοράς μέσω μιας όσο το δυνατόν δικαιότερης αναδιανομής του πλούτου.

Ωραία ως εδώ. Τον πιστέψατε, τον ψηφίσατε. Κανείς δεν είναι τέλειος. 'Ολοι μας έχουμε κάνει μαλακία την ημέρα των εκλογών και βλαστημήσαμε την ώρα και τη στιγμή κάποια φορά. Δε χρειάζεται να αισθάνεστε ενοχές που τον ψηφίσατε. Πέσατε θύματα απάτης. Δεν είναι ντροπή. Σε όλους μας έχει συμβεί κάποια φορά.
Δε χρειάζεται να νιώθετε συνυπεύθυνοι για την πώληση της χώρας και να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να καλύψετε το ενοχικό σύνδρομο που εσκεμμένα σας καλλιεργεί το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να σας κάνει κοινωνούς της προδοσίας του και να σας εγκλωβίζει στην υποστήριξή του.
Δεν εξαπατήσατε μαζί με τον Παπανδρέου, δεν υπογράψατε μαζί με τον Παπακωνσταντίνου, δεν τα φάγατε μαζί με τον Πάγκαλο.
Εσείς είστε αποδέκτες της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της κάθε Κυβέρνησης και όχι ιεραπόστολοί της.

Εσείς είστε πάνω απ όλα πολίτες και έχετε χρέος να προασπίσετε το πολιτικό σας συμφέρον. Το ατομικό συμφέρον δηλαδή σε συνδυασμό με το κοινό συμφέρον.
Υποστηρίζοντας ή δικαιολογώντας την πολιτική του ΠΑΣΟΚ ως αναπόφευκτη πιστεύετε ότι υπηρετείτε το πολιτικό σας συμφέρον;
Η πολιτική σας συνείδηση και η κοινωική σας νοημοσύνη παραμένει ακέραιη όταν υποστηρίζετε ή δικαιολογείτε μισάνθρωπα κυβερνητικά μέτρα;
Τι αγαπάτε περισσότερο;
Τον εαυτό σας και την οικογένειά σας;
Τον κοινωνικό σας περίγυρο;
Την Ελλάδα;
Ή το ΠΑΣΟΚ;

Αν απαντήσατε το τελευταίο είστε αξιοθρήνητοι και χρήζετε ψυχιατρικής περίθαλψης.
Αν απαντήσατε όμως οποιοδήποτε από τα άλλα τρία, τότε κοιταχτείτε στον καθρέφτη και παραδεχτείτε το: η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι ηθελημένα εχθρκή προς τους ευατούς σας, τις οικογένειές σας, τον κοινωνικό σας περίγυρο, την κοινωνική σας τάξη, την Ελλάδα.
Και όλα αυτά αξίζουν πολλούς μεγατόνους περισσότερο από την οπαδική υποστήριξη ενός οποιουδήποτε κόμματος.

Η Ελλάδα είναι πλέον και επισήμως στο ράφι σε τιμή ευκαιρίας.
Αυτά που
Keywords
Τυχαία Θέματα