Προσχολική αγωγή

Πώς μπορεί να περιγράψει κανείς αυτό που ζήσαμε σήμερα στο 1ο & 8ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης εν έτει 2011; Ένα κτίριο ρημαγμένο, χωρίς ρεύμα, χωρίς υποδομή, χωρίς αρχή και τέλος και μια Διευθύντρια σε απεγνωσμένη κατάσταση να παρακαλάει από τους γονείς να προσφέρουν ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, εθελοντές για βάψιμο κτιρίων, καθαρισμό κουρτινών, δαπέδων και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς......το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν η Διευθύντρια ανακοίνωσε ότι δε μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν γονέα την ασφάλεια
του παιδιού του λόγω των κτιριακών υποδομών και ότι έχει ενημερώσει σχετικά και την αστυνομία!!!!!! Ακόμη μας μίλησε ότι τα φαγητά των παιδιών θα κάνουν μια....
διαδρομή κάποιας ώρας σε διπλανά κτίρια για να ζεσταθούν και ότι τα μικρά παιδιά θα πηγαίνουν μόνα τους στις τουαλέτες του διπλανού Δημοτικού Σχολείου μαζί με τα 12χρονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Τέλος μας γνωστοποίησε ότι δεν υπάρχουν κρεβατάκια για να ξεκουράζονται τα μικρά του ολοήμερου κάτι που σημαίνει ότι οι μικρές ψυχούλες από τις 7 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα θα τη βγάζούν πάνω σε ένα καρεκλάκι!!!!!!!!!!!!
Αυτό φαίνεται είναι το όραμα της κ. Διαμαντοπούλου αλλά και του λαλίστατου και ΄΄προοδευτικού΄΄ Δημάρχου της Θεσσαλονίκης Μπουτάρη για την Προσχολική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Να τους ΄΄φτύσουμε΄΄ για να ΜΗΝ τους ματιάσουμε!!!!!!!

Με εκτίμηση
Ασπρούλιας ΓεώργιοςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα