ΠΡΟΣΟΧΗ: Σοβαρό λάθος από το ελληνικό περιοδικό "Focus"

Είναι γνωστό ότι τα ελληνικά περιοδικά τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να συνοδεύονται από κάποιο δώρο, προκειμένου ο αναγνώστης να βρίσκει ένα επίπλεον κίνητρο για να τα αγοράσει, αν όχι το....
μοναδικό (δεν θέλουμε να το πιστεύουμε). Πρέπει να τονίσουμε βέβαια ότι σε κάποια απ' αυτά το δώρο είναι προαιρετικό, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναγνώστη να το αγοράσει δίχως το δώρο και φυσικά σε φθηνότερη τιμή.

Προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε προσπαθώντας να αγοράσουμε το τεύχος του Μαΐου 2011 του ελληνικού περιοδικού "Focus"
με το ένα εκ των δύο δώρων που το συνοδεύει (σε κάθε περιοδικό τοποθετείται ένα δώρο εκ των δύο που διατίθενται κάθε μήνα, οπότε ο αναγνώστης θα πρέπει εκ των πραγμάτων να διαλέξει, αν βέβαια επιλέξει να αγοράσει το περιοδικό μαζί με το δώρο) ότι έχει τοποθετηθεί το τεύχος του Απριλίου 2011 μαζί με το δώρο μέσα στο σφραγισμένο πλαστικό σακουλάκι.

Κατόπιν έρευνας διαπιστώσαμε ότι αυτό το λάθος συνέβη μόνο με το ένα εκ των δύο δώρων, ενώ ο καταστηματάρχης έμεινε έκπληκτος, αφού αναφώνησε ενημερώνοντάς τον για το λάθος: "Μα πριν από λίγες μέρες μου τα έφεραν". Το λάθος αυτό πρέπει να είναι γενικευμένο, αφού και σε 1-2 περίπτερα που το ελέγξαμε συνέβαινε ακριβώς το ίδιο.

Μένει να δούμε σε τί ενέργειες θα προβεί γι' αυτό το σοβαρό λάθος ένα τόσο σοβαρό περιοδικό όπως το ελληνικό "Focus", αν θα έχουμε απόσυρση από την αγορά σε κάθε περίπτωση που έχει γίνει λάθος και αν οι αναγνώστες που δεν κατάλαβαν το λάθος και αγόρασαν έτσι ένα παλιό τεύχος του περιοδικού που προφανώς ξαναέχουν θα μπορέσουν να το επιστρέψουν πίσω.

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ.

Αριστερά φαίνεται το νέο τεύχος του Μαΐου 2011 και δεξιά το παλιό τεύχος του Απριλίου 2011 με το καινούργιο δώρο (είναι το το δώρο που έχει γίνει το λάθος)

Αριστερά φαίνεται το νέο τεύχος του Μαΐου 2011 και δεξιά το παλιό τεύχος του Απριλίου 2011 με το καινούργιο δώρο (είναι το το δώρο που έχει γίνει το λάθος)

Αριστερά φαίνεται το νέο τεύχος του Μαΐου 2011 και δεξιά το παλιό τεύχος του Απριλίου 2011 με το καινούργιο δώρο (είναι το άλλο δώρο που δεν έχει γίνει λάθος)

ClopYPastE.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
focus periodiko, focus περιοδικο
Τυχαία Θέματα