Πρόταση Βενιζέλου στον Καψή

Μετά την οριστικοποίηση της ανάδειξής του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αρχίζει πλέον να ξεδιπλώνει τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα. Με φόντο τις πρόωρες εκλογές που έρχονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «ξεσκονίζει» τις υποψηφιότητες προσωπικοτήτων που θα μπορούσαν να
στείλουν το μήνυμα της αλλαγής σελίδας, και να.....
συνεισφέρουν θετικά στη νέα προσπάθεια.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, μια τέτοια υποψηφιότητα θα είναι εκείνη του Παντελή Καψή, προς τον οποίο το περιβάλλον Βενιζέλου προσανατολίζεται να προτείνει θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, εξασφαλίζοντας την εκλογή του στην επόμενη Βουλή.

Ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους στενότερους συνεργάτες του Λουκά Παπαδήμου, κινείται παραδοσιακά στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, και στο παρελθόν είχε έρθει πολλές φορές στην επικαιρότητα η προοπτική συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του Κινήματος.

Φαίνεται ωστόσο ότι οι συνθήκες μόλις τώρα ωρίμασαν, και μετά την ενεργό συμμετοχή του στην καθημερινή πολιτική, μέσω της θέσης του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο Παντελής Καψής θα προχωρήσει και στο επόμενο βήμα, που θα είναι η συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές που έρχονται, με το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου πλέον.

http://www.statesmen.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα