Πρωτόγνωρα περιστατικά βιώνει η ελληνική κοινωνία !

Ληστεία με αρπαγή 10χρονης!

Πρωτόγνωρα περιστατικά βιώνει η ελληνική κοινωνία. Περιστατικά που θυμίζουν άλλες εποχές και σίγουρα άλλα κράτη. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε χθες, σε σπίτι στο Καματερό.

Ένας άγνωστος εισέβαλε σε σπίτι προφασιζόμενος πως θέλει να συναντήσει την οικογένεια ως «κοινωνικός λειτουργός». Αφού ακινητοποίησε την οικογένεια άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά που βρήκε. Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού για να σιγουρευτεί ότι οι γονείς δεν θα.....
καλούσαν την αστυνομία πήρε μαζί του τη 10χρονη κόρη των έντρομων γονιών! Την
άφησε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, χωρίς ευτυχώς να το πειράξει. Το παιδί το βρήκαν γείτονες, που ειδοποίησαν τους γονείς, οι οποίοι όταν το συνάντησαν το βρήκαν σε κατάσταση σοκ.

Τα λόγια του πατέρα στην ιστοσελίδα Newsit είναι χαρακτηριστικά: «Μπήκαν στο σπίτι μας ληστές στις 10.20 χθες το πρωί. Ήταν μαζί μου η σύζυγος μου και η 10χρονη κόρη μου. Μπήκε μέσα ένας ληστής και εμείς τα χάσαμε. Πήρε τη βαλίτσα με τα λεφτά και τα χρυσαφικά, βούτηξε την κόρη μου και έφυγε. Εγώ πήρα τηλέφωνο την αστυνομία αμέσως και ήρθε στο σπίτι. Το παιδί βρέθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά έξω από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Μας πήρε τηλέφωνο μια γνωστή μας ότι είναι εκεί το παιδί και πήγαμε και το πήραμε. Το παιδί είναι σε κατάσταση αμοκ. Είναι πολύ φοβισμένο γιατί μέσα στο αυτοκίνητο είδε και ένα όπλο καλάσνικοφ. Εμάς δεν μας απείλησε. Το παιδί δεν το πείραξε. Κάλεσαν τη γυναίκα μου για κατάθεση στην ασφάλεια..»

aegeantimes.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα