ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Σαμαρά στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετική από κάθε άποψη. Μίλησε για Θεό, μίλησε για....
πατρίδα, μίλησε για όραμα ελευθερίας. Υποσχέθηκε αναθεώρηση των σχολικών βιβλίων, επαναφορά των ορθόδοξων διανοητών στα σχολικά βιβλία που εξοβέλισε το διεθνιστικό χέρι
των άθεων και εθνομειοδοτών που μας κυβερνούν.

Υπάρχει νουνεχής άνθρωπος που να μη συμφωνεί με όσα είπε ο κ. Σαμαράς; Το ζητούμενο όμως είναι πόσο πιστευτές γίνονται οι εξαγγελίες και οι υποσχέσεις του. Ούτε η προσωπική του ιστορία με την αποστασία πείθει, ούτε η συνεργασία του με τον ολετήρα της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου (προσφυώς αποκληθέντα Ηρόστρατο από τον κ. Γιανναρά), ούτε η θητεία των Υπουργών παιδείας της Νέας Δημοκρατίας διαχρονικά δίνει ελπίδες ότι η Ελληνορθόδοξη Παιδεία θα είναι το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν ποτέ έλθει στην εξουσία.

Αντιλαμβάνομαι βέβαια το επιχείρημα ότι κανείς δεν μπορεί να αποδειχθέι χειρότερος από τους Πασόκους, αλλά αυτό δεν είναι αρκούντως ικανοποιητικό πειστικό επιχείρημα για να δημιουργήσει πραγματικό ρεύμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, από τους απογοητευμένους πολίτες που βάζουν την πίστη και την πατρίδα τους πάνω από κάθε τι άλλο.

Ας προχωρήσει λοιπόν ο κ. Σαμαράς σε περαιτέρω διαβεβαιώσεις για το τι προτίθεται να κάνει αν κάποτε γίνει πρωθυπουργός ώστε η Ελλάδα να ξεφύγει από το έλος του αριστερού Μακαρθισμού που εξακολουθεί ακόμη να είναι βαλτωμένη από το 1974. Μόνον έτσι θα δημιουργήσει δυναμική υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προπαντός μόνον έτσι θα δώσει ορθή προοπτική στι λύση των προβλημάτων.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα