ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ Η ΔΗΘΕΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΛΗΣΤΩΝ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ-ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΟΓΚΡΟΜ.
ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.
ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Από προχθές είχε κυκλοφορήσει παντού στο.....
διαδίκτυο μια αφίσα που εμφανιζόταν ως αφίσα του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και έδειχνε να υποστηρίζει τους εγκληματίες της συμμορίας που βίαζε, λήστευε, κακοποιούσε κλπ.

Βλέποντάς την, ανατρίχιασα και ψάχνοντας γι αυτήν την είδα αναρτημένη σε πολλά blogs. Και όχι μόνο του φασιστικού χώρου.
Ήταν και σε πολλά σοβαρά blogs.
Ομολογώ πως εξαπατήθηκα επειδή λειτούργησα εν θερμώ, όπως εξαπατήθηκαν και πολλοί άλλοι που έχουν Blogs επειδή λειτούργησαν κι αυτοί εν θερμώ.
Κι έτσι έκανα ένα κείμενο-δριμύ κατηγορώ στον ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α παρασυρμένος από αυτήν την φαινομενικά άθλια αφίσα που είχε δήθεν βγάλει ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, ευτυχώς, έστω και με καθυστέρηση δύο ημερών, έβγαλε επιτέλους σήμερα ανακοινωση (βλ. παρακάτω) που διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη αυτής της αφίσας.
Του οφείλω μία μεγάλη συγνώμη για το λάθος, όπως οφείλω μια συγνώμη και στους αναγνώστες του "τοίχο-τοίχο" για την ανακριβή αυτήν πληροφορία που ανέβασα εχθες.
Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν έχω τη δυνατότητα πλήρους φιλτραρίσματος κάθε πληροφορίας.
Μακάρι βέβαια το γραφείο τύπου του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α να λειτουργούσε λίγο πιο γρήγορα για να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.
Γιατί έτσι κι αλλιώς οι φασίστες την ίδια άποψη είχαν, έχουν και θα έχουν, αλλά είναι κρίμα να σέρνονται τέτοιες εντυπώσεις σε ανθρώπους και σε μέσα τα οποία κάθε άλλο παρά αντιμεταναστευτικά ή ξενοφοβικά είναι.

Ίσα-ίσα που εδώ επαναλάμβανα διαρκώς την ανάγκη για "ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!!"
Οφείλω να ευχηθώ σε αυτούς που οργάνωσαν την ελεινή αυτή προβοκάτσια με το φωτομοντάζ της αφίσας να πάνε να γαμηθούν και να 'χουν κακό ψόφο, διότι δεν τους αξίζει κάτι άλλο πέρα από αυτό.
Παραπληροφόρησαν για να δημιουργήσουν μίσος και να την πληρώσουν πάλι οι μετανάστες.
Και καλό είναι να ψάξει ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ποιοι του την έστησαν και να τους δώσει ένα καλό μαθηματάκι.
Και όσοι διάβασαν την χθεσινή μου ανάρτηση, σίγουρα διαπίστωσαν ότι είχε τον ακριβώς αντίθετο σκοπό: να υπερασπιστεί τους μετανάστες από τέτοιου είδους αστοχίες και "προστασίες".
Επειδή λοιπόν έχω φίλους και γνωστούς από τον ακροαριστερό και τον αναρχικό χώρο, έχω διαπιστώσει μερικες φορές μια "αθώωση" κάποιων μεταναστών που επιδίδονται στο μικροέγκλημα, με δικαιολογία ότι "άμα πεινάς, θα κλέψεις και θα σκοτώσεις".
Ναι μεν ισχύει αυτό, αλλά δεν αποτελεί και αθώωση!
Για κανέναν από όπου και αν προέρχεται, είτε απ τη Λάρισα είτε απ την Καμπούλ.
Επειδή , κακά τα ψέματα, αυτός ο χώρος στρουθοκαμηλίζει σε κάποιο βαθ
Keywords
Τυχαία Θέματα