Πτώχευση ή Βιολογικός Αφανισμός ;

Είναι πλέον γεγονός ότι ζούμε στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων .
Οι πολιτικοί μας ταγοί ανοικτά παραδέχονται την ανάγκη της παγκόσμιας Κυβέρνησης , του κοινού νομίσματος
και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν .
Φυσικά , απορεί κανείς με τις επιδιώξεις τους μιας και ήδη έχουν την εξουσία , ήδη έχουν το παγκόσμιο πλούτο και ήδη τους ανήκουν τα...
μέσα παραγωγής .

Άρα λοιπόν τι θέλουν ; Τι επιδιώκουν ;

Θέλουν την ολοκληρωτική υποδούλωσή μας με αλυσίδες και πραγματική σκλαβιά ;
Θέλουν πλέον δικαίωμα στο
σώμα μας και τις ψυχές μας ;
Ήδη , οι κομισάριοι της Νέας Τάξης στα Ελληνικά ΜΜΕ το είπαν και πέρασε απαρατήρητο .
Κάθε μωρό που γεννιέται , χρωστάει στην Ελλάδα 30.000 Ευρώ είχαν πει προσπαθώντας να περιγράψουν το χρέος της χώρας.

Κανείς δεν απόρησε , κανείς δεν αντέδρασε και αρκετοί ανεγκέφαλοι άρχισαν να το αναπαράγουν και στις μεταξύ τους κουβέντες αισθανόμενοι περήφανοι κιόλας για το «εύστοχο» επιχείρημα .
Ο πραγματικός κίνδυνος όμως για την Ελλάδα ΔΕΝ είναι η οικονομική χρεωκοπία και οικονομική υποδούλωση που η Νέα Τάξη πάει να επιβάλλει .
Εξάλλου , η Ελλάδα έχει χρεωκοπήσει και στο παρελθόν και παρόλο αυτά , όχι μόνο επέζησε αλλά επεκτάθηκε κιόλας με νικηφόρους πολέμους.

Η σύγχρονη Ελλάδα και οι ανυποψίαστοι Έλληνες διατρέχουν άλλο κίνδυνο όσο προσπαθούν να δουν πως θα βγάλουν το μήνα με τις πενιχρές τους αποδοχές .
Ο κίνδυνος αυτός δεν είναι άλλος απο το βιολογικό αφανισμό . Η υπογεννητικότητα είναι η πραγματική απειλή .Το γεγονός ότι οι νέοι Έλληνες δεν παντρεύονται και δεν τεκνοποιούν , συναρτήσει της αθρόας λαθρομετανάστευσης και της υπερ-γεννητικότητας των νέων «πολύχρωμων» Ελλήνων ,φαίνεται ότι είναι το καλλίτερο όπλο μαζικής καταστροφής που εξαπολύθηκε εναντίον μας.
Πώς όμως έγινε αυτό ;
Είναι πολύ απλό όπως όλα τα πράγματα στη ζωή .
Η λαθρομετανάστευση υποστηρίχθηκε με αφανή τρόπο απο τα κόμματα κυβερνήσεων και με φανερό τρόπο απο τα κόμματα της Αριστεράς και της Προόδου .
Εν όλίγοις , όλοι θέλανε φθηνά εργατικά χέρια και αυτο αποτέλεσε τη φάκα για την Ελλάδα .
Ακολούθησαν εκατοντάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που εξομάλυναν
τις διαδικασίες «ενσωμάτωσης» , την καταπολέμηση των αντιδράσεων και φυσικά το δικό τους οικονομικό όφελος καθώς και των «προδοτών» που τις επάνδρωσαν.

Αυτό όμως απο μόνο του δεν έφτανε . Έπρεπε να γίνει και κάτι άλλο που θα καθιέρωνε την ελευθεριότητα των ηθών και τους μικτούς γάμους ώς «ηθικά» και trendy στο μυαλό των νέων ανθρώπων .
Το έργο αυτό ανέλαβαν τα νεανικά περιοδικά μόδας και lifestyle που απευθύνονταν σε αγόρια και κορίτσια στην εφηβεία καθώς και η τηλεόραση.
Οι επικεφαλής αυτών των περιοδικών και των ΜΜΕ προώθησαν συστηματικά και με υψηλή στρατηγική τα δήθεν δικαιώματα των «ομοφυλοφύλων» που θίγονται , τα δικαιώματα των μειονοτήτων και προχώρησαν σιγά σιγά με το γνωστό ύπουλο τρόπο τους σε δημοσιεύματα που μονο διάβρωσ
Keywords
Τυχαία Θέματα