Ρόμπα κάνουν οι πολίτες τον Ρομπόπουλο στην ομάδα του στο facebook

Δείτε κάποια μηνύματα:
ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΛΕΟΝ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ...
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ....
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ -ΡΟΜΠΑ -
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.... ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΟΙ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ....

Είσαι πουλημένος και είσαι απο τους πρώτους που θα παει στην κρεμάλα στην πλατεία συντάγματος . Αυτά που κάνατε λαμόγια θα τα πληρώσετε ακριβά. Θα φτήσετε αίμα αλήτες που παίζετε με τις ζωές του κοσμάκι. Θα δείτε τι έχει να γίνει μόλις βγεί λάθος το μεσοπροθεσμο και χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα , ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ!!!!

Παλιομαλάκα υποκρίταρε ρομπόπουλε, άντε ψόφα σκατόφλωρε! Μόνο να βγαίνεις κάθε μέρα στα κανάλια κ να λες ότι δεν μπορείς να ψηφίσεις το μεσοπρόθεσμο ξέρεις... Αμ έλα που ΜΠΟΡΕΙΣ... πουσταριό! Αυτιάς, Παπαδάκης, Οικονομέας & Καμπουράκης... Δεν άφησες κανάλι για κανάλι... Βαρέθηκα να σε βλέπω κάθε μέρα να υψώνεις το ανάστημά σου σ όλες τις πρωινές εκπομπές. Που το παιζες κ γενναίος, Ρομποκοπ-ουλε... Αλλά μόνο εκεί μπορούσες μωρή λούγκρα... Μέσα στη βουλή τι έκανες ρε φλωράκι? τι έκανες παλιοψεύταρε? ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ... ΚΟΤΟΥΛΑΑΑ!!!
Οταν θα βγαίνει η ψυχή σου να θυμάσαι αυτό που έκανες στην Ελλάδα σήμερα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ...όπου και αν κρυφτείς.

καλα κ. Ρομπόπουλε...σας παρακολουθώ μέρες στα κανάλια...δύο φορές βγήκατε και το παίζατε θύμα και ότι δεν θα ψηφίσετε τάχα υπέρ...και τις δύο φορές δώσατε θετική ψήφο...ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕς ΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??????

http://epanastasi-gr.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα