Ρύπανση του Μεσσαπίου

Επιστολή ενός δημότη στον Αντιδήμαρχο Δυρφιων - Μεσσαπιων κ. Λάμπρου

"Αξιότιμε Αντιδήμαρχε Κύριε Λάμπρου
Επανειλημμένα αγνόησαν και υποτίμησαν εσάς και φαντάζομαι όλη την δημοτική αρχή.
Αφού ο γνωστός επαγγελματίας -επιχειρηματίας της καφετέριας oxyhall , κύριος ;;; Βογιατζής Στέφανος του Παναγιώτη ( Τάκη ) ,συνεχίζει με προκλητικό τρόπο να ....
παρανομεί και αυθαιρετεί αδειάζοντας τον βόθρο της καφετέριας του στον αγωγό όμβριων υδάτων του Δήμου .
Βέβαια και εσείς δεν είστε άμοιροι ευθυνών αφού εδώ και πλέον του ενός μηνός με αυτοψία σας ( κατόπιν καταγγελίας μου
)αποδώσατε παρανομία στην όλη εγκατάσταση και αντί να προβείτε στο ξήλωμά της και ότι άλλο προβλέπει ο νόμος , αρκεστήκατε να φράξετε με πρόχειρο αστείο τρόπο την έξοδο του τριών ιντσών παράνομου αγωγού .
Και έτσι ,ο κύριος ; Βογιατζής συμπεριφερόμενος σαν νταβατζής της παραλιακής ( λάθος ,της κεντρικής πλατείας ήθελα να πω ) συνεχίζει την θρασύτατη συμπεριφορά του.
Δύο φορές σε διάστημα ενός μηνός φράξατε ;;; τον αγωγό του και την επομένη ο κύριος ;;;;;;; Βογιατζής τον άνοιγε για να εκκενώσει τον βόθρο του , όπως εκκένωσε και απόψε , με αποτέλεσμα ( παράπλευρη απώλεια ) να μην μπορούν από τη βρώμα να εργασθούν οι αρτεργάτες του αρτοποιείου μας .
Εάν δεν προβείτε στο ξήλωμα του παράνομου αγωγού θα επανέλθω , όχι μονο από το μικρής επισκεψιμότητας φόρουμ της σελίδας των μεσσάπιων νέων , αλλά και μέσα από την γνωστής κυκλοφορίας ευβοϊκή εφημερίδα, με όλο το ιστορικό της υπόθεσης και παράλληλα με ένδικα μέσα προς τις δύο πλευρές .
Την Γαία δεν την ξαναενοχλώ , αυτή ασχολείται μόνο με το εξασνενές και την ρύπανση της Λάρκο."

http://2.bp.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα