Σαν δεν ντρέπεσαι μνημονιολάτρη Κεγκέρογλου, πήγες να δείρεις το γέρο; Θα το θυμόμαστε!

Η είδηση αναφέρει: Την στιγμή που κατέθετε στεφάνι στο Μνημείο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ένας ηλικιωμένος, που βρέθηκε στο σημείο, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει «Έξω οι κλέφτες» .
Το γεγονός φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ηρακλειώτη βουλευτή, ο οποίος αφού κατέθεσε άρον άρον το στεφάνι, στράφηκε (με άγριες
διαθέσεις) εναντίον του.....
«αγανακτισμένου» ηλικιωμένου, ο οποίος πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν είχε μεταβεί για την εκδήλωση ή ήταν περαστικός . Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων που έσπευσαν να ηρεμήσουν τον κ. Κεγκέρογλου και να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο άνδρα.

Το σχόλιο μας τώρα: Είσαι μεγάλο παλικάρι Κεγκέρογλου; Πήγες να χτυπήσεις το γέρο; Σαν δεν ντρέπεσαι ανθρωπάκι! Ναι, ανθρωπάκι, που ψήφισες το Μνημόνιο, συνυπέγραψες την άρση της εθνικής μας κυριαρχίας, συμφωνείς στο ξεπούλημα της Ελλάδας και στην υποδούλωση του λαού και τολμάς -κρυμμένος πίσω από τη βουλευτική σου ασυλία- να πουλάς και μαγκιές; Τζάμπα μάγκα, με τους μπράβους ολόγυρα, ντροπή της Κρήτης και της Ελλάδας, αντί να κρυφτείς στην τρύπα σου τραμπουκίζεις και τους πολίτες; Καταγράφεται η πράξη σου Κεγκέρογλου, στο κατηγορητήριο που ήδη σου έχει συντάξει ο λαός, εκτός από προδότης θα αναφέρεσαι και ως τραμπούκος!

http://www.tsantiri.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα