ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ AΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΏΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Στις επερχόμενες εκλογές θα έχουμε μεγάλες πολιτικές ανατροπές, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που γίνονται σε FACE BOOK,TWEETER και BLOGS και οι οποίες έχουν άμεση και πραγματική επαφή με τον κόσμο κι οχι πληρωμένες δημοσκοπήσεις απο τα κάθε
λογής διαπλεκόμενα μπουρδελοκάναλα. Το νέο κομμα,“Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας” το......
οποίο αποτελείται απο στελέχη των ενόπλων δυνάμεων -πεζικό,αεροπορία,ναυτικό- είναι η νέα πολιτική δύναμη που κερδίζει τους αναποφάσιστους,τους δυσαρεστημένους και τους κάθε λογής έξυπνους έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους.. Το νέο κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο φτάνει και το 30%.!!!! ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ Τ’ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ … ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!! “ΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥ” ΔΗΛΑΔΗ…
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ BLOGGERS, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΙ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ν’ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΖΥΓΟ, ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ “ΚΡΕΜΑΛΕΣ” !!!

cretanpatriot.wordpress.com
Keywords
Τυχαία Θέματα