Σε αδιέξοδο το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Σε αδιέξοδο κατέληξε η σύσκεψη των πολτικών αρχηγών υπό την προεδρεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Παπούλια. Πρώτος εξήλθε του μεγάρου ο πρόεδρος του ΛAΟΣ, κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος αρκέστησε σε μία λιτή δήλωση.

"Η καρέκλα κάποιων, δυστυχώς, πάνω από την Ελλάδα", τόνισε.

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έχει ....
καλέσει στο γραφείο του το σύνολο των στενών του συνεργατών για μία τεελυταία σύσκεψη
και αποτίμηση των δεδομένων που προέκυψαν και θα προβεί σε δηλώσεις, αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των δηλώσεων των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών. Πάντως, σύμφωνα με πληρφορίες δεν πρόκειται να προβεί στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών, έχει ήδη ετοιμασθεί ένα προσχέδιο δηλώσεων, στο οποίο, με επιφύλαξη μεταδίδουμε πως αναφέρεται ότι ο κ. Παπανδρέου θα πεί, ότι κατέβαλε προσπάθεια για την εξεύρεση κοινού τόπου μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. "Θα συνεχίσω και θα αναζητώ κάθε φορά σημεία συναίνεσης", θα πει, ενώ ενδεχομένως, δεν θα αποκλείσει και την πιθανότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος.

Από το γραφείο της στη Βουλή, η Αλέκα Παπαρήγα μίλησε για αδιέξοδο. Ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός δεν έθεσε θέμα πρόωρων εκλογών ή κυβέρνησης προσωπικοτήτων. Ωστόσο, η γ.γ. του ΚΚΕ δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο, ενώ μίλησε για χρεοκοπία διαρκείας και κάλεσε το λαό σε συστράτευση με το ΚΚΕ.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα