Σε υποτονικό κλίμα οι εκλογές στην Αλβανία και με πολλά περίεργα...

Καταγγέλθηκε στον ΟΑΣΕ από δύο υποψήφιους Έλληνες επάρχους ο Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο για μεροληπτική συμπεριφορά εναντίον τους
Σε υποτονικό κλίμα έγιναν οι τοπικές εκλογές στην Αλβανία. To ενδιαφέρον των πολιτών δεν ήταν και τόσο μεγάλo, ωστόσο κινητικότητα παρατηρήθηκε στην Νότιο Αλβανία, όπου πήγαν και ψήφισαν πολλοί μετανάστες από την Ελλάδα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι δύο υποψήφιοι έπαρχοι, αυτοί της.....
Πάνω και Κάτω Δρόπολης, Κώστας Κώστας και Λευτέρης Μπαρούτας αντίστοιχα, κατήγγειλαν το Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Ιωάννη Ριζόπουλο για μεροληπτική συμπεριφορά, κατά την προεκλογική περίοδο, υπέρ των υποψηφίων του ΚΕΑΔ. Δεν έλειψαν από τις εκλογές και τα περίεργα.
Για παράδειγμα στο χωριό Κρανιά, καταγγέλθηκε ότι μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, ορισμένος από το ΚΕΑΔ, ακύρωνε ψηφοδέλτια του "MEGA". Στη Δερβιτσάνη, στέλεχος του ΚΕΑΔ, "απαγόρευσε" στους φωτορεπόρτερ να φωτογραφήσουν τον Έλληνα υπουργό Εργασίας της Αλβανίας Σπύρο Ξέρα, επειδή τον θεωρεί αντίπαλο του ΚΕΑΔ. Καμία λογική δεν έχει, βέβαια, η ενέργεια, αλλά στην Αλβανία όλα συμβαίνουν... Ακόμη διαδόθηκε από ιστοσελίδα ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος του MEGA στη Χειμμάρα αποσύρεται υπέρ του υποψηφίου του ΚΕΑΔ Βασίλη Μπολάνου, ωστόσο ο ίδιος δεν το ήξερε!

http://www.katoci.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα