Σφηνάκι βενζίνης αντί ... παυσίπονου

Στις μέρες μας ο άνθρωπος έχει στη διάθεσή του μια μεγάλη γκάμα από παυσίπονα για εκείνες τις φορές που χρειάζεται να... ξεχάσει κάποιο σωματικό πόνο. Ο 71χρονος Chen Dejun εφαρμόζει όμως κάτι ριζοσπαστικό τα τελευταία 42 χρόνια, χρησιμοποιώντας σφηνάκια βενζίνης ως φάρμακο για τον....
πόνο. Και παρότι σε όλα αυτά τα χρόνια έχει καταναλώσει μισό βενζινάδικο καύσιμα, είναι ακόμα περδίκι...
Ο Chen Dejun ζει μόνος του σε μια καλύβα στην περιοχή Shuijiang της Κίνας. Η ιδιοτροπία του τον έχει κάνει διάσημο στην μικρή κοινωνία που κατοικεί και κάπως έτσι τον έμαθαν και τα διεθνή πρακτορεία
ειδήσεων. Όπως εκτιμά ο ίδιος, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει περίπου ενάμιση τόνο καυσίμων, αφού κάθε μήνα πίνει 3 με 3,5 λίτρα βενζίνης!

Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 1969, όταν οι «σοφοί» του χωριού του πρότειναν να πιεί κηροζίνη ως αντίδοτο για τους πόνους στο στήθος του, που θεωρούσαν ότι οφείλονται σε φυματίωση. Ο Chen ακολούθησε τις προτροπές και ήπιε το πρώτο ποτηράκι και μετά από κάποιες ώρες ένιωθε πάλι υγιής. Όπως ομολογεί όμως, από το 2001 αντικατέστησε την κηροζίνη με βενζίνη, επειδή ήταν δύσκολο να βρει επαρκείς ποσότητες. Αρχικά εξασφάλιζε τη «δόση» του από τις προμήθειες για τις ηλεκτρογεννήτριες του χωριού, όμως όταν το χωριό συνδέθηκε με το ηλεκτρικό δίκτυο η κηροζίνη έγινε δυσεύρετη.

Πάντως οι γιατροί που τον παρακολουθούν τακτικά στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Chongqing δηλώνουν ότι ο Chen Dejun, εκτός από ένα εμφύσημα, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του λόγω της βενζίνης. Πιστεύουν μάλιστα ότι ο οργανισμός του έχει πλέον αναπτύξει ανοσία στο καύσιμο, αφού για τους περισσότερους ανθρώπους μια μικρή ποσότητα οδηγεί στο θάνατο.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα