ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

Ασκώντας το καθήκον της αγάπης, με την Χάρη του Κυρίου μας, προέβημεν στην εκ θεμελίων σύσταση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Μητροπόλεώς μας, τα οποία καί ευδοκίμως λειτουργούν τόσο στο Αίγιο, όσο και στα Καλάβρυτα, έχουν δε συμπληρώσει περισσότερο από είκοσι χρόνια λειτουργίας.
Στα Γηροκομεία μας προσφέρεται αφιδώλευτα αγάπη, το δέ καύχημά μας είναι το προσωπικό, που μοχθεί, εκδαπανάται και θυσιάζεται καθημερινώς, ώστε οι απόμαχοι της ζωής
να βρίσκουν θαλπωρή και κάτι περισσότερο, μια στοργική αγκαλιά!
Το έργο μας συνδράμουν ένας σεβαστός αριθμός ιερέων μας, οι οποίοι με αντιπροσωπείαν από τήν Ενορία τους επισκέπτονται συχνά τα Γηροκομεία μας για να....
προσφέρουν ένα χάδι καί ένα Γεύμα αγάπης στά Γεροντάκια μας.
Σ΄αυτούς πρέπει να προστεθή μία στρατιά εθελοντών κυρίων, κυρίως δέ εθελοντριών κυριών, οι οποίου προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες.
Έτσι τα Γηροκομεία μας και μάλιστα οι Μονάδες κατακοίτων μοσχοβολάνε απο την καθαριότητα! Τίποτε εκεί δεν μυρίζει "νοσοκομείλα", την χαρακτηριστική εκείνη μυρωδιά, που συναντάμε στα Νοσοκομεία της Χώρας!
Από την άλλη πλευρά δεν λείπουν βέβαια και εκείνοι, που μας πετροβολάνε! Όσοι μισούν τήν Εκκλησία, πετροβολάνε το έργο της! Μία από τίς πιό βλελυρές συκοφαντίες είναι ότι για να εισαχθή κάποιος στο Γηροκομείο μας πρέπει προηγουμένως να γράψει τήν ακίνητη περιουσία του στο Γηροκομείο! Μεγαλύτερο ψέμμα από αυτό δέ μπορεί να συναντήσει κάποιος στην καθημερινή ζωή!
Μέ όλη τη δύναμη της ψυχής μας διαψεύδουμε τήν κατάπτυστη αυτή συκοφαντία! Αδικεί όλους εκείνους, οι οποίοι εργάζονται αφιλοκερδώς στη Διοίκηση του Ιδρύματος! Προκειμένου για τό Αίγιο τα πρόσωπα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πολύ γνωστά καί λίαν ευηπόληπτα!
Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οίκου Ευγηρίας "Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ" , το οποίον συνεδριάζει υπό την δική μας Προεδρεία, έχει ως εξής:

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Καλλίνικος Πουλής

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ, Ιατρός, τ. Δήμαρχος Αιγίου
Πρωτοπρσβ. π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ, Επιχειρηματίας
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Πολ. Μηχανικός
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΖΙΝΑΚΗΣ, Στρατηγός ΕΛ.ΑΣ. έ.ά
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΡΩΜΑΝΟΥ, συντ. Τραπεζικός
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1. ΑΝΝΑ ΣΟΥΦΛΗ, τ.προϊσταμένη Ι.Κ.Α

2. Πρεσβ. π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
3. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Επιχειρηματίας
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΡΕΚΗΣ, Δικηγόρος
5. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΕΡΓΟΣ, τ.Δ/ντής ΕΛΤΑ
6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΚΡΕΜΟΥ - ΓΟΥΣΑ, Υπάλ. Ι.Κ.Α

Η πρωτοτυπία σ' αυτό το όργανο διοικήσεως είναι, ότι σε κάθε Συνεδρία του Δ.Σ. συμμετέχουν όλοι ισότιμα, δηλ καί τά τακτικά και τα Αναπληρωματικά Μέλη!

Σήμερα απευθυνόμαστε σε όσους αγαπούν την προσπάθειά μας και σ' όσους μας εμπιστεύνται. Βοηθήστε μας να μή κλείσουν τά Γηροκομεία μας. Για τρείς μήνες καί μόνο δώστε ένα χεράκι, ώστε να σταθούμε όρθιοι! Δώστε μας μιά έκτακτη βοήθεια, ήτοι μόλις 33 λεπτ
Keywords
Τυχαία Θέματα