Σπαζοκεφαλιά!! Διαβάστε και μαντέψτε ποιος το είπε!!

Έγκριτος δημοσιογράφος μεγάλου εκδοτικού οίκου που πρόσφατα διέκοψε την κυκλοφορία καθημερινής εφημερίδας του και διατήρησε μόνο την κυριακάτικη και τηλεοπτικός παραγωγός σε κανάλι δημοσίευσε το καθημερινό του άρθρο στην άλλη εφημερίδα του ομίλου στο οπισθόφυλλο της προηγούμενης Πέμπτης αν θυμάμαι καλά.
Το θέμα που τον....
απασχόλησε αρκετά συνηθισμένο για να προκαλέσει θόρυβο είχε να κάνει με τα δεινά κάποιας κοπέλας που ταλαιπωρήθηκε από τον αξιωματικό υπηρεσίας με αφορμή την αντικατάσταση της φθαρμένης ταυτότητας της.
Προσοχή δημοσιογραφικό διαστημόπλοιο από τον πλανήτη Άρη προσγειώθηκε
πρόσφατα στην Ελλάδα και ανακάλυψε τα κακώς κείμενα. Ζούνε και υπάρχουν ανάμεσα μας και επιτέλους θα ενδιαφερθούν για τη σωτηρία μας , αναθέτοντας την διοίκηση σε διάνοιες απ’ την προς την χώρα μας Γερμανία.
Ο εν λόγω δημοσιογράφος του οποίου καλείστε να μαντέψετε την ταυτότητα διαπίστωσε μάλλον με καθυστέρηση δεκάδων ετών ότι η δημόσια διοίκηση της Ελλάδας μας πάσχει και η γραφειοκρατία σαν σαρκοβόρο τέρας καταβροχθίζει καθημερινά τους πολίτες αυτής της χώρας.
Το άρθρο απεικονίζει όντως την πραγματικότητα που ζούμε χρόνια τώρα όλοι μας εδώ. Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση δεν είναι το κεντρικό θέμα αλλά το γεγονός ότι ο κύριος δημοσιογράφος μοιάζει να ανακάλυψε στο 2011 την Ακρόπολη των Αθηνών και κατά δεύτερο το συμπέρασμα που βγάζει στο τέλος της παρουσίασης του όπου χωρίς κανένα πρόσχημα επικαλείται τους Γερμανούς της Μέρκελ ως επίδοξους σωτήρες μια εξαθλιωμένης Ελλάδας.
Θα συμφωνήσουμε όλοι με το χάλι της δημόσιας διοίκησης αλλά θα κοιταχτούμε μεταξύ μας με απορία πως αυτό το φαινόμενο διέφυγε απ’ τον επί χρόνια ρεπόρτερ και σημερινό διευθυντή μεγάλης πολιτικής εφημερίδας και επίσης θα αναρωτηθούμε πως μπορεί και τσουβαλιάζει μια ολόκληρη κοινωνία μέσα στο ίδιο σακί. Πως είναι δυνατό να μη γνωρίζει ότι ο εκάστοτε υπάλληλος αν και πολλές φορές άγαρμπα και χωρίς ευγένεια ενεργεί βάσει εγκυκλίων και διατάξεων που νομοθετούνται από αυθεντίες της εξουσίας. Πως μπορεί και ισοπεδώνει ολόκληρο το κράτος αγνοώντας σκόπιμα πως υπάρχουν ικανοί και μορφωμένοι συμπολίτες μας που έμειναν έξω απ’ το Ελληνικό δημόσιο με αδιαφανή κριτήρια ή με την θέληση τους αηδιασμένοι απ’ τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Με ποιο θράσος θεωρεί κάποιον Γερμανό μάνατζερ περισσότερο ικανό από έναν φιλότιμο Έλληνα που απλά δεν κλήθηκε ποτέ να υπηρετήσει την πατρίδα του από κάποιο μετερίζι επειδή δεν είχε μπάρμπα απ’ την Κορώνη.
Ε όχι κύριε. Έλεος!! Δεν μπορείς να εξαπολύεις το μελάνι της πένας σου δεξιά κι αριστερά με απερισκεψία ελαφρά την καρδία αναζητώντας υποτακτικά νέους κατακτητές απαξιώνοντας τον Έλληνα πολίτη. Ελλάδα δεν είναι η δημόσια διοίκηση ούτε η κρατική εξουσία. Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς και ανάμεσα μας υπάρχουν πολλοί επιφανείς που μπορούν να διοικήσουν τη χώρα και τις υπηρεσίες της.
Ο τίτλος του δημοσιογράφου έχει χάσει την πραγματική της έννοια σ’ αυτή τη χώρα και περισσότερα έχει να μας πει η κυρία Τατιάνα Στεφανίδου κα
Keywords
Τυχαία Θέματα