Στα κεραμίδια οι «Λυμπερόπουλοι» της Δικαιοσύνης!

Σε καθολική αρνησιδικία καλεί η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με ψήφισμα και απόφαση που εξέδωσε κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή της. Καλεί δημόσια τους δικαστές σε ανυπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.
Αφού καλεί, την κυβέρνηση…, ζητεί από την κυβέρνηση…
, απαιτεί από την κυβέρνηση να σεβαστεί τη συνταγματική θέση της τρίτης λειτουργίας του κράτους, την οποία η ίδια καταλύει, αποφασίζει: Πρώτον, από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 έως και την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και
Εισαγγελέων, τα Δικαστήρια θα διακόπτουν τις συνεδριάσεις τους καθημερινά , από ώρα 12.00 έως ώρα 15.00,

Δεύτερον, από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011, θα ασκούμε το Λειτούργημα μας, αποκλειστικά και μόνον στα Δικαστικά Καταστήματα και εντός του χρόνου που τα Δικαστήρια θα λειτουργούν και υπό τις συνθήκες υλικοτεχνικών υποδομών και ασφάλειας προσωπικού και εγκαταστάσεων που αυτά σήμερα παρέχουν και ως εκ τούτου δεν θα δημοσιεύονται αποφάσεις, εκτός από αυτές που αφορούν επείγουσες πολιτικές και ποινικές υποθέσεις.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, ότι οι δικαστές και εισαγγελείς έχουν αυτοεξομοιωθεί με τους δημοσίους υπαλλήλους, που υπεραμύνονται όπως και αυτοί των κεκτημένων τους, επιστρατεύοντας τα ίδια μέσα και εφαρμόζοντας ίδιες πρακτικές. Σε τίποτα δεν διαφέρουν τελικά οι συνδικαλιστές τους από τους Φωτόπουλους και Μπαλασόπουλους.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι ως να υιοθετούν το σύνθημα: Νόμος είναι το δίκαιο του δικαστή.
Το θέμα που τίθεται, είναι αν το σύνολο των δικαστών θα πειθαρχήσει και θα ακολουθήσει ως «αγέλη» το κάλεσμα της ανομίας.
Το κάλεσμα σε αποχή από την εργασία ισοδυναμεί με απεργία, κάτι που το Σύνταγμα ρητά απαγορεύει στους δικαστές, αλλά και παρότρυνση σε διάπραξη ποινικών και πειθαρχικών αδικημάτων.

http://www.kentri.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα