ΣΤ’ΑΝΑΠΛΙΟΥ ΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΕΚΕΙ ΒΡΟΝΤΑ ΤΟ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥΛΙΚΙ

Ήρθα στο ιστορικό Ανάπλι, εκεί που γεννήθηκε και τράφηκε η Ελληνική επανάσταση για να φωνάξω και ‘γω ενάντια στους προδότες πολιτικούς, για μία ελεύθερη Ελλάδα δίχως κοτσαμπάσηδες.
Και χάρηκα για τα 30 σχεδόν άτομα μέσα από τους 2000 συνολικά ,οι οποίοι προσπάθησαν με αυτοθυσία να εμπαίξουνε τους προδότες Ελληνόφωνους πολιτικούς και να δώσουν μία μαρτυρία Ελλάδας,δίχως να υπολογίζουν τις.....
συνέπειες έστω και εάν ζούνε σε μία κλειστή κοινωνία.
Μα λυπήθηκα οικτρά για τα υπόλοιπα 1950 ζωντόβολα, γνήσιοι Νεοέλληνες
που όχι μόνο δεν συμμετείχαν σε αυτήν την μικρή επανάσταση αλλά αποδοκίμασαν κι’όλας τους αγωνιστές με πολύ ειρωνία λέγοντας ότι
-Μας χαλάτε την παρέλαση των παιδιών μας
-Μας ζαλίζετε
-Είστε γραφικοί-
-30 άτομα και μας πρήζετε κ.λ.π.

Από ότι κατάλαβα περισσότερο εξοργίστηκαν από αυτούς τους 30-40 αγνούς επαναστάτες,οικογενειάρχες ,καθηγητές, φοιτητές κ.λπ. παρά από αυτά τα συνειδητά καθάρματα τους πολιτικούς που ρουφάνε καθημερινά το αίμα αυτών και των παιδιών τους.
Τελικά ο Νεοέλληνας είναι γεννημένος Ραγιάς και μαζοχιστής. Έχει φαίνεται κάτι η Νεοελλληνική φυλή μέσα της που την κάνει να εξιλεώνεται μέσα από τον εξευτελισμό της . Έχει κάνει την κακομοιριά της ιδεολογία!!Κια νομίζει πως αποδίδει φόρο τιμής στους αγωνιστές του 21’ όχι μιμούμενη τις αγωνιστικές πράξεις τους αλλά χτυπώντας μόνο παλαμάκια.

Αφού ύστερα έλαβεν πέρας η παρέλαση επορεύθηκαν άπαντες οι φιλοπάτριδες με τα μίνα τα κοντά και με το μπούτι μες την κυτταρίτιδα άλλά και οι άνδρες οι νοικοκυραίοι με τα καινούργια τους ανοιξιάτικα πουκάμισα να πιουν το καφεδάκι τους στην παραλία Καμάρωσαν σήμερα τα παιδιά τους δίχως να ανησυχούν το τι θα κάνουν ‘υστερα από λίγα χρόνια που θα κυκλοφορούν σαν ζόμπι μέσα σε μία πεθαμένη Ελληνική κοινωνία.

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!!

Τελικά ο κάθε άνθρωπος είναι άξιος της μοίρας του.
Ας μας εξοντώσουν λοιπόν τα λαμόγια του ΔΝΤ, δεν τρέχει και τίποτα …λίγα ζώα λιγότερα στον πλανήτη!!!

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα