Στάση αναμονής από ΝΔ για τρόικα και νέο αίτημα για εκλογές

«Να περιμένουμε τις επίσημες δηλώσεις», προέτρεψε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας, στο Mega, τις μεταμεσονύχτιες δραματικές εξελίξεις, στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - Τρόικας, εκπέμποντας μήνυμα σοβαρότητας και....
αξιοπιστίας, για το κρίσιμο ζήτημα της εκταμίευσης της 6ης δόσης, στη λογική του ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο δημοσιογραφικές πληροφορίες και καμία τοποθέτηση έλληνα αξιωματούχου ή μέλους του κλιμακίου της τριμερούς.

Η ΝΔ, τηρεί στάση αναμονής,
αναμένοντας να δει αν η Τρόικα έφυγε ή όχι από την Ελλάδα, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα δικαίωση των θέσεων Σαμαρά αλλά και των εκτιμήσεών του για την ύφεση.

«Το θέμα είναι αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι η ύφεση προέρχεται από την πολιτική της ή από την συνταγή της τρόικας. Εμείς πιστεύουμε πως και από τα δυο προέρχεται…», τόνιζε νωρίς το πρωί στο newsbomb στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρατηρώντας πως ακόμη και η κυβέρνηση έρχεται σιγά-σιγά στα λόγια της ΝΔ.

Εκλογές τώρα

Την ίδια ώρα, το αίτημα για εκλογές επανέρχεται. «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έρχεται να μας πει τώρα αυτό που λέει δύο χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς, ότι δηλαδή δε βγαίνει αυτό το μίγμα πολιτικής. Εκλογές τώρα για να αρθούν τα αδιέξοδα», πρότεινε ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στον Σκάϊ.

Το αίτημα για εκλογές, ώστε να γίνει επαναδιαπραγμάτευση και επανεκκίνηση της οικονομίας, αναμένεται να επαναφέρει τις επόμενες ώρες η ΝΔ, που δε μοιάζει να θεωρεί τυχαία την εμπλοκή, αφού όπως πιστεύουν στελέχη του κόμματος, αργά ή γρήγορα, η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί πως η υπάρχουσα πολιτική «δεν βγαίνει»

http://www.newscode.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα