Στη μάχη των Θερμοπυλών 300 γενναίοι πέθαναν για την Ελλάδα, σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για 300 εφιάλτες.

Γράφει ο Α. Γρυπαίος.
Αυτό είναι πιστωτικό γεγονός, δηλαδή χρεοκοπία. Όταν μια χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνειά της, αυτό λέγεται χρεοκοπία. Η χρεοκοπία αντιμετωπίζεται με στάση εξωτερικών πληρωμών, με στάση εσωτερικών πληρωμών, ή και με τα δύο.

Επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων πολιτικών πιο δρόμο θα διαλέξουν. Για να γίνει
στάση εξωτερικών πληρωμών, και να.....
υποστηριχθεί αυτή η ενέργεια, χρειάζεται αλλαγή εξωτερικής...
πολιτικής. Είναι θέμα αστραπιαίας αλλαγής Γεωπολιτικής της περιοχής, αλλιώς οι γείτονες θα μας ριχθούν, υποκινούμενοι από τους διεθνείς δανειστές

H στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών είναι το ύστατο όπλο που διαθέτουμε. Όσο δραματικό και αν ακούγεται. Όμως είναι το λυσιτελέστερον. Πρόκειται για την επιβίωση του Λαού μας. Φτάνει να έχουμε πλάτες-συμμαχίες να στηριχθούμε. Οι δοσίλογοι πολιτικοί θα τολμήσουν ;; αφού είναι αχυράνθρωποι των διεθνών Σιωνιστών δανειστών, και «Βάρδα ζόρι»…..

Ανάλυση: Επειδή υπάρχουν πολλοί που λένε, μα «Μπαταχτζήδες» θα γίνουμε;;; Για να τεκμηριώσουμε αυτή τη λύση, παραθέτουμε τα κάτωθι. Παραμένοντας πιστοί στο δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύση», στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, (το στρατό σωτηρίας της παγκόσμιας Δικτατορίας), η πλήρης καταστροφή μας είναι βέβαιη.

Οι «σύμμαχοι» φίλοι και εταίροι δυτικοί, ιστορικώς απεδείχθησαν αναξιόπιστοι, και εχθροί για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μπήκαμε το 1952 στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, με βάση το δόγμα «ανήκομεν εις την Δύσην», υποτίθεται για να προστατευθούμε από το Σοβιετικό ολοκληρωτισμό, και αυτοί οι ίδιοι οι «σύμμαχοι» υπέβλεπαν την εθνική μας κυριαρχία, αφού βρεθήκαμε μέσα στο Σιωνιστικό και Παντουρκικό ολοκληρωτισμό, πήγαμε από τη Σκύλα στη Χάρυβδη.

Βρεθήκαμε μέσα στο λάκκο των λεόντων, σαν τον Δανιήλ. Θυμηθείτε ότι μας πήραν τη μισή Κύπρο, (τα γεγονότα είναι γνωστά), κινδυνεύουμε να χάσουμε το μισό Αιγαίο με τα νησιά, στο οποίο με τις συμφωνίες της Μαδρίτης, οι δυτικοί «σύμμαχοι» χάραξαν «γκρίζες ζώνες», και ανεγνώρισαν δικαιώματα της Τουρκίας, σήμερα δε κινδυνεύουμε να χάσουμε και τη Θράκη μας, στην οποία οι Βάρβαροι Τούρκοι αλωνίζουν, με τους εφιάλτες της Αθήνας να αδιαφορούν, και να έχουν γεμίσει τη πρωτεύουσα του Ελληνισμού με τρία εκατομμύρια Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες από Αφρική-Ασία, με ότι οικονομικό κόστος αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα. Έκαναν τη πατρίδα μας αποθήκη λαθρομεταναστών, γιατί έτσι το θέλησε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Τα αφεντικά της Γης. Σήμερα αρπάζουν τη δημόσια περιουσία, πτωχεύοντας τους Έλληνες.

Ο Παπαδήμος με τους άλλους πολιτικούς Αρχηγούς, είναι τελείως ακατάλληλοι για να αντιμετωπίσουν τα εθνικά μας θέματα, από τα οποία κινδυνεύει η Ελλάδα με διαμελισμό. Όσον αφορά στην οικονομία τα γεγονότα είναι γνωστά, αφού οι δυτικοί «εταίροι» μας οδήγησαν καταχρεωμένους και χρεοκοπημένους με δόλια δανειοδότηση στο ΔΝΤ και στη Τρό’ι’κα, για να μας καταστρέψουν τελείως, και έτσι εξαθλιωμένους να μη μπορούμε να αντιδράσουμε στην αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και
Keywords
Τυχαία Θέματα