Στην «τσιμπίδα» του Βενιζέλου οι μεγάλοι φοροφυγάδες

Τους μεγάλους φοροφυγάδες έχει πιάσει η τσιμπίδα του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με την ενημέρωση που έκαναν οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου στον πρωθυπουργό κατά την απογευματινή σύσκεψη για την φοροδιαφυγή.
Αναλυτικά, οι κ.κ. Γιάννης Καπελέρης και Ηλίας Πλασκοβίτης καθώς και ο προϊστάμενος τους ΣΔΟΕ κ. Ιωάννης Διώτης ενημέρωσαν τον κ. Γιώργο Παπανδρέου ότι οι έρευνες μηνών απέδωσαν καρπούς και ......
πλέον βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό
όλων των μεγάλων φοροφυγάδων.

Όμως, ο κ. Βενιζέλος επισήμανε στον κ. Γιώργο Παπανδρέου ότι πριν προχωρήσουν σε δημοσιοποίηση ονομάτων θα πρέπει να λυθούν τα ζητήματα που θέτει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με την οποία βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση.

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου καθώς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής προκειμένου να υπάρξει καλύτερος συντονισμός για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Πάντως, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να επισπεύσει την συνεννόηση με την αρμόδια αρχή προκειμένου να δοθούν στην δημοσιότητα τα ευρήματα των ερευνών.

http://briefingnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα