Στο ίδιο έργο θεατές.........

Εχθές, είχαμε την "τιμή" να παρακολουθήσουμε το ίδιο έργο από τους βουλευτές του πασοκ. Την εβδομάδα που πέρασε ακούσαμε κάποιους από αυτούς να λένε διάφορα, να απειλούν και να αντιδρούν μετά από την κίνηση "ματ" - ήμαρτον - του ΓΑΠ με το δημοψήφισμα, αλλά πάνω από όλα να υποστηρίζουν ότι θα καταψηφίσουν εάν δεν...
δεσμευτεί για την κυβέρνηση συνεργασίας.
Έρχεται λοιπόν έχθές το βράδυ ο "σωτήρας" καθυστερημένος τρεις ώρες και αφού έπλεξε το εγκώμιο της κυβέρνησης του για το έργο της - ήμαρτον δις - αναφέρθηκε και στο μείζων θέμα της συνεργασίας, λέγοντας, ότι σήμερα θα μιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την περιβόητη αυτή κυβέρνηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι και άλλος πρωθυπουργός, μιας και η καρέκλα δεν του λέει τίποτα.
Αναρωτιέμαι λοιπόν.
Αν οι συζητήσεις καταλήξουν στο κενό και δεν συμφωνήσουν οι αρχηγοί σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας τότε το αποτέλεσμα θα είναι να μας μείνει μπαστακωμένος - ας μην του αρέσει η εξουσία - και να συνεχίσουν το ίδιο βιολί.
Με λίγα λόγια ΠΑΛΙ οι βουλευτές του πασοκ απέδειξαν πόσο "μικροί" είναι, αφού την κωλοτούμπα την έχουν πια στην ημερήσια διάταξη. Πάλι ο αρχηγός τους τους εξέθεσε και αυτοί σαν τα πρόβατα στη σφαγή, πειθήνια ακολουθούν το θεάρεστο έργο του. Εύγε λοιπόν, για άλλη μια φορά δείξατε πόσο ανάξιοι είστε για το σεβασμό και τη ψήφο του λαού.

Υ.Γ
Μεγάλη εθνική περηφάνια μου προκάλεσε και η επανένταξη της Λ.Κατσέλη στην Κ.Ο του πασοκ. Όλα μπήκαν στη θέση τους.
Ευχαριστούμε..............
Χ.Θ

starata.netΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα