ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ …ΑΝΑΠΗΡΟΙ!!! Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (igoumenitsa) 89,2 fm - ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ …ΑΝΑΠΗΡΟΙ!!!- ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΙΛΙΑΤΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Με έκπληξη άκουσα στο τηλέφωνο, κάτοικο Ιωαννίνων, ανάπηρο, που κάνει τα μπάνια του, τα Σαββατοκύριακα, στην παραλία Δρεπάνου της Ηγουμενίτσας, μπροστά από το κεντρικό κατάστημα.
Με εμφανή θυμό, αλλά και πλήρως αιτιολογημένο παράπονο και απορία, τον πληροφόρησαν πως η.....
Κτηματική Υπηρεσία Θεσπρωτίας, κάνει επίδειξη δύναμης, με το να θεωρεί τις ξύλινες ράμπες που έχουν τοποθετηθεί για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ ως …κατασκευές.
Φαίνεται πως κάποιοι αυτής της Υπηρεσίας η οποία, ήδη καταργήθηκε, ζήλεψαν τη «δύναμη» των ισχυρών
αντίστοιχων Υπηρεσιών του Κράτους των Ελλήνων (εφορίες, αρχαιολογίες κλπ)
Μια δύναμη που τώρα θα την εξαντλήσουν εναντίον των ανάπηρων συνανθρώπων τους.
Δεν πρόλαβα να τελειώσω την επικοινωνία μου με την Γιαννιώτη ανάπηρο συμπολίτη και αμέσως, επώνυμος κάτοικος της Ηγουμενίτσας, ανάπηρος και αυτός, (τα στοιχεία του στη διάθεση κάθε αρμόδιου) ήρθε και επιβεβαίωσε τα παράπονα.
Έτσι, αναγκάστηκε να κάνει μια πρόχειρη έρευνα για το θέμα και διαπίστωσε πως η κυρία αυτή της Κτηματικής Υπηρεσίας, έχει αναστατώσει όλες τις παραλίες της Θεσπρωτίας, με τις εμμονές της στα «κτίσματα» που ανακαλύπτει, για τον ίδιο σκοπό. Δηλαδή για να …τιμωρήσει τους ανάπηρους, επειδή, ίσως, δεν τους τιμώρησε αρκετά η φύση!!!
Μήπως, λοιπόν, κάποιος θα πρέπει να μιλήσει στην κυρία αυτή για να της πει πως οι εποχές του Καιάδα, για τους αναπήρους έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτεί;
Ας μεριμνήσει, λοιπόν, να επιδείξει τη δύναμή της, ως κρατικού υπαλλήλου σε άλλους τομείς και δράσεις.
Αμάν πια!

http://892fm.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
κεντρικο δρεπανο ηγουμενιτσα
Τυχαία Θέματα