Στους εκλεγέντες της Τ.Ο Αγρινίου της ΔΗΣΥ η παλιά γαλάζια "καραβάνα" και πρώην πρόεδρος των Πρασιωτών

Πριν δύο εβδομάδες στα γραφεία της Τ.Ο Αγρινίου της ΔΗΣΥ , συνήλθε σε σώμα οι εκλεγέντες για το προεδρείο της οργάνωσης που εκλέχτηκαν απο την μυστική ψηφοφορία.
Πρόεδρος της Τ.Ο. Αγρινίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας αναλαμβάνει ο Λάκης Αλπέντζος,ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος της Toπικής Οργάνωσης Αγρινίου της ΝΔ ,Αντιπρόεδρος ο Σπύρος Βασιλόπουλος , Γ. Γραμματέας ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος ,Ταμίας ο....
Φώτιος Κυριαζής , και μέλη οι :Κόκκαλη Μαρία,Κουκουράβας Γεώργιος,Ντάλλης
Ιωάννης,Σελιμάς Δημήτριος και Σιαφάκας Γεώργιος.
Ο Γιώργος Κουκουράβας ,απο τα πιο παλιά τοπικά στελέχη της ΝΔ και πρώην πρόεδρος των Πρασιωτών Αγρινίου,μετακόμισε πλέον στο στρατόπεδο της Ντόρας όντας απογοητευμένος απο την τωρινή ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά .Παλιά καραβάνα ο ίδιος με 25 σχεδόν χρόνια πρόεδρος στην ΔΑΚΕ, απο τους πιο παλιούς υποστηρικτές του Μητσοτάκη στην Αιτωλ/νία με ενεργή συμμετοχή στα συνδικαλιστικά και στα πολιτικά δρώμενα της Αιτωλ/νίας όπως και της τοπικής αυτοδιοίκησης .
Μάλιστα στις αρχαιρεσίες που είχαν στο Αγρίνιο υπήρξαν πολλά πηγαδάκια και συζητήσεις με την Ντόρα αλλά και τον δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη για τυχόν αξιοποίησή του στις εκλογές που σύντομα έρχονται.

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα