ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΣ 20/03/2011

ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Φιλοι και φιλες,οπως εχω διατυπωσει πολλες φορες,τα μετωπα που εχουν ανοιξει οι "πολιτικοι"εναντιον μας,ειναι πολλα,αυτο εχει ως αντικτυπο ,τις ποικιλες αντιδρασεις μας,μια εξ αυτων,ειναι η διεξαγωγη συγκεντρωσης κατα της καρτας του πολιτη,που ελαβε χωρα στη Θεσσαλονικη στης 20/03/2011,ως γνωστον δεν ηταν η μοναδικη.Συμμετειχα και εμεινα
ως το τελος,για να εχω,οσο γινεται μια σφαιρικη αποψη επι του θεματος.Στο σημειο αυτο,να κανω μια παρενθεση,λεγοντας οτι,δυστυχως ,περιμενα περισσοτερη ανταποκριση απο τον...
κοσμο,σε αντιθεση,οταν γινεται μια πολιτικη συγκεντρωση,ολες οι πλατειες ασφικτυουν και ολοι οι δρομοι,κλεινουν,ειναι ενας απο τους λογους που λεω και φωναζω συνεχως,οτι εχουμε οτι μας αξιζει.
Ας επανελθουμε ομως στο θεμα μας,ακουστηκαν ποικιλες αποψεις απο τους ομιλητες και θα πω οτι,δεν εγινε πληρη ενημερωση του κοσμου για το τι εστι καρτα του πολιτη,τι εννοω!
Οταν θελεις να οργανωσεις μια συγκεντρωση η διαδηλωση,θα πρεπει να εχεις πολλα στοιχεια για το αντικειμενο και στην συγκεκριμενη εκδηλωση,διαπιστωσα οτι,το ολο ζητημα επικεντρωθηκε στο θρησκευτικο κομματι,περι 666,δηλαδη το οποιο ειναι το νουμερο του αντιχριστου.
Εγιναν αναφορες ,βεβαια,περι παγκοσμιας τραπεζας και δυνατοτητα παρακολουθησης του ατομου που θα κανει χρηση της καρτας και εδω θα θεσω ενα,κατα την εκτιμηση μου,ευλογο ερωτημα.
Πως θα πεισω καποιον ο οποιος επελεξε να μην πιστευει?Διοτι η συγκεκριμενη καρτα αφορα πιστους και απιστους και οι συνεπειες αποδοχης αυτης,θα ειναι ιδιες και για τις 2 μεριδες ανθρωπων.
Σιγουρα,δεν θα μπορεσω να τον πεισω ποτε,παρουσιαζοντας του μονο το θρησκευτικο κομματι,παρα θα φροντισω να του παραθεσω στοιχεια τετοια,ετσι ωστε να καταλαβει οτι,αν αποδεχτει την συγκεκριμενη καρτα,θα ειναι πλεον,μερικως,ελεγχομενος πολιτης διοτι πληρως ελεγχομενος θα γινει οταν δεχτει να του εμφυτευσουν το μικροτσιπ.Θα του πω σ αυτην την περιπτωση οτι,θα ελεγχουν ακομα και το τι σκεφτεται και θα μπορουν,με το πατημα ενος κουμπιου να ελεγχουν και την κατασταση της υγειας του,με την εννοια οτι,αν αντιληφθουν οτι μιλας,εναντια σε εκεινους και τα συμφεροντα τους, θα εχουν την δυνατοτητα να σου προκαλεσουν ενα εγκεφαλικο επεισοδιο,για παραδειγμα.
Για να μην νομισετε,οτι καταστροφολογω,στοιχεια,υπαρχουν ελευθερα στο διαδυκτιο και διασταυρωνοντας τα ,θα διαπιστωσετε δυστυχως,οτι τα παραπανω ισχυουν.
Αυτα και αλλα πολλα,δεν διατυπωθηκαν στην συγκεντρωση και αυτο εχει σαν αποτελεσμα την μη ολοκληρωμενη πληροφορηση των παρευρισκομενων,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν χειροκροτω,την συγκεκριμενη προσπαθεια,ανθρωπων, οι οποιοι,πραγματικα ειναι αφυπνισμενοι,διεξαγοντας δηλαδη,συγκεντρωσεις,ετσι ωστε να ακουγονται φωνες διαμαρτυριας εναντια στα δρομενα και το κατεστημενο.
Επισης,ειμαι καθετα αντιθετος σε καποιες προτασεις που ειπωθηκαν,οπως για παραδειγμα"αν χρειαστει θα παρουμε τα οπλα"και θα επικαλλεστω ενα σημειο της Καινης διαθηκης που ο Χριστος λεει "δεν πολεμας την μαχαιρα με
Keywords
Τυχαία Θέματα