Συγκροτούν ομάδα οι «21» πρώην της ΝΔ και μαζί με Καμμένο ετοιμάζουν κάθοδο στις εκλογες

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται στη σκακιέρα της κεντροδεξιάς μετά το πρώτο «μούδιασμα» από την ψηφοφορία της Κυριακής. Στην ΝΔ επιχειρούν να περιορίσουν τους κραδασμούς από τη διαγραφή των 21 συν την οριστική διαγραφή του Πάνου Καμμένου και από μέλους του κόμματος.

Την ίδια στιγμή, οι ....
διαγραφέντες, αναμένεται να επιχειρήσουν να συστήσουν ομάδα διεκδικώντας με συντονισμένο σχεδιασμό, την επανεκλογή τους.

Ήδη
η ομάδα των «22» αναζητεί τον αρμόδιο στην Βουλή προκειμένου να της παραχωρηθούν γραφεία, ενώ αύριο προγραμματίζεται η πρώτη τους συνάντηση προκειμένου να διαπιστωθούν οι διαθέσεις ενός εκάστου και να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους –εφ’ όσον βέβαια διαπιστωθεί ότι είναι εφικτή η συγκρότηση τους σε ομάδα.

Η πρώτη βολιδοσκόπηση μεταξύ των «22» - στους οποίους έσπευσε να δηλώσει «παρών» και ο Πάνος Καμμένος - διαπιστώνει την πρόθεση συνύπαρξης με στόχο να δημοσιοποιείται ενιαία έκφραση που θα συμπυκνώνει την αντιμνημονιακή στάση.

Ο αρχικός σχεδιασμός προβλέπει την παρουσία των διαγραφέντων στις επόμενες εκλογές, με ψηφοδέλτιο στις περισσότερες εκλογικές περιφέρειες και τελικό στόχο τη διεκδίκηση ενός μεγάλου τμήματος στην επόμενη Βουλή.

http://www.newpost.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα