Συλλαλητήριο υπέρ της αθώωσης του Στρος Καν

Συλλαλητήριο πραγματοποιούν αυτή την ώρα τα μέλη του “ΣΚΙΣΕ ΜΕ” στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την διαμαρτυρία για την άδικη, όπως υποστηρίζουν, κατηγορία σε βάρος του Dominique Strauss-Kahn ελληνιστί Στρον Καν.

Συλλαλητήριο υπέρ του Dominique Strauss Kahn
“Την περίοδο προεδρίας του Στρος ζήσαμε στιγμές απίστευτης ηδονής και ευχαρίστησης με...
τα μέτρα που μας επέβαλε”, δηλώνουν συγκινημένα τα μέλη της
οργάνωσης και προσθέτουν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πιέσουν τις αρμόδιες αρχές για την αθώωσή του αλλά και την επανένταξη του στην (ενεργό) δράση.
Οι διοργανωτές, ντυμένοι ως sexy καμαριέρες, τραβούν το ενδιαφέρον των περαστικών μοιράζοντας φωτογραφίες του Dominique Strauss-Kahn και λιπαντικά ζελέ με σκοπό να κρατήσουν ζωντανή την μνήμη του στις καρδιές (και όχι μόνο) των Ελλήνων την ίδια στιγμή που ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δέχεται νέο κύκλο επιθέσεων! Aυτή τη φορά, η άδικη επίθεση προς το πρόσωπο του αξιαγάπητου Ντομινίκ πραγματοποιείται από την Γαλλίδα συγγραφέα Τριστάν Μπανόν, η οποία υποστηρίζει ότι ο Στρος Καν προσπάθησε να τη βιάσει το 2003.
Ο ίδιος ο Στρος Καν σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο EpicNews δηλώνει ότι ουδέποτε άσκησε οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής βίας καθώς το μέγεθος (του πορτοφολιού) του έφτανε για να σαγηνέψει τις γοητευτικές υπάρξεις που τον ακολουθούσαν στο κρεβάτι:
“Είμαι κιμπάρης άνδρας. Από την θέση μου στο ΔΝΤ βγάζω πολλά. Με 3.000€ μπορώ να έχω όποια θέλω. Ρωτήστε τις Ελληνίδες Palymate. Αυτές ξέρουν. Σιγά να μην συνευρισκόμουν με αυτές τις σαύρες!”


http://www.epicnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα