ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Στο συμβούλιο επιλογής Δ/ντών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ιωαννίνων, έχουν γίνει τα "μαγειρέματα". Προτείνουμε να μετονομασθεί σε "ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ" .
Μοριοδότησαν πτυχία που δεν έχουν νομική υπόσταση. Πτυχία ξένων γλωσσών μοριοδοτήθηκαν ανάλογα με τη "χρώμα " του υποψηφίου. Το χρώμα της μόδας ΠΡΑΣΙΝΟ!
Μεταπτυχιακά ανάλογα με την "όρεξη" του συμβουλίου.
Βαθμολογίες στη συνέντευξη, ανάλογα με τις χρωματικές αποχρώσεις, τα τηλέφωνα που έπεφταν το προηγούμενο βράδυ, τον "μπάρμπα στη Κορώνη", το....
ανάλογο "γλείψιμο" και πάει λέγοντας.
Ανρωπάκια που στο κάλεσμα "άνωθεν εντολές" κάνουν ακόμα και πιρουέτες σαν τον μεγάλο παγκόσμιο πρωταθλητή Ιωάννη Μελισσανίδη.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι κάνουν εκεί στο Υπουργείο παιδείας, που μιλούν για νέο σχολείο, για ψηφιακό σχολείο, για ηλεκτρονική διακυβέρνηση, για αξιοκρατία, διαφάνεια και "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"! Ακούει κανείς; Υπάρχει κανείς να βάλει μια τάξη στο συρφετό, την απαξίωση, το τέλμα που βρίσκεται σήμερα το Δημόσιο Σχολείο; Αλήθεια ενδιαφέρεται κανείς για τα παιδιά του Ελληνικού Λαού και την παιδεία που παρέχεται σ' αυτά. Αμφιβάλλω, γιατί στην ΠΑΙΔΕΙΑ δυστυχώς ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ.

Ανδρέας Π.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα