Συνάντηση Σαμαρά με την τρόικα

Με το κλιμάκιο της τρόικας συναντάται σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Συγκρατημένα και χωρίς πολλές προσδοκίες, αναμένουν στη Συγγρού, τη σημερινή επίσκεψη του κλιμακίου της.....
Τριμερούς επιτροπής.

«Το κλιμάκιο το συναντήσαμε επί 2
ώρες τον Ιούλιο. Από τότε έχουμε στηρίξει όσα έπρεπε και κάνουν καλό στο τόπο. Δε μένει κάτι άλλο από εμάς. Στο χέρι της κυβέρνησης είναι αν θα εφαρμόσει ή όχι το μεσοπρόθεσμο, που είναι νόμος του κράτους», έλεγε στο newsbomb, στέλεχος της Συγγρού, υπονοώντας πως δεν υπάρχει περιθώριο «συναίνεσης» της ΝΔ στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

«Δεν είναι τυχαίο ότι μας επισκέπτονται κάθε φορά…»

Με τη φράση αυτή, επιχειρούσε εχθές, στενός συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά να δώσει ένα ιδιαίτερο νόημα στο σημερινό ραντεβού με την Τρόικα, «βλέποντας», πίσω από τη νέα συνάντηση, προσέγγιση των θέσεων της ΝΔ.

«Αργά αλλά σταθερά, όλοι καταλαβαίνουν την ορθότητα των προτάσεών μας», συμπλήρωνε, εκτιμώντας πως αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι εκπρόσωποι των δανειστών μας, επιδιώκουν κάθε φορά να έρχονται σε επαφή και με τα στελέχη της ΝΔ.

Σε άλλο μήκος κύματος, έτερος συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, διατύπωνε την άποψη ότι «αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι, ας μη προτρέχουμε να μιλάμε για προσέγγιση των θέσεών μας. Άλλωστε επεδίωκαν συνάντηση μαζί μας και πριν διαπιστώσουν ότι το πρόγραμμα δε βγαίνει…».

Σε κάθε περίπτωση, το "γαλάζιο στρατόπεδο", δε θεωρεί ότι η Τροϊκανοί θα επιχειρήσουν να πιέσουν τη ΝΔ, να συμπλεύσει με την κυβέρνηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο των σημερινών συζητήσεων θα παραμείνει για ακόμη μια φορά «επτασφράγιστο μυστικό».

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα