Συνέχεια με τρία παιχνίδια στη Superleague

478. ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:15)

Γήπεδο: «ΕΑΚ Κέρκυρας»
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πέρυσι τερμάτισε στη 12η θέση και γλίτωσε τον υποβιβασμό τις τελευταίες αγωνιστικές και φέτος ξεκινάει έως και πάλι ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Το ρόστερ της Κέρκυρας θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την.....
περασμένη σεζόν, αφού αποχώρησαν 13 παίκτες και ήρθαν 12 νέοι! Μεγαλύτερη απώλεια πρέπει
να θεωρείται αυτή του τερματοφύλακα Κωνσταντόπουλου, αλλά και του μέσου Επστάιν που ολοκλήρωσε τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό. Επίσης ο Μακρής πήγε στον Ατρόμητο, ενώ ο πολύπειρος Ιεροκλής Στολτίδης αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Το κενό του Κωνσταντόπουλου καλύφθηκε με την απόκτηση του Γκαλίνοβιτς, αλλά και του Αναστασόπουλου από τον Αστέρα Τρίπολης. Η τριάδα των τερματοφυλάκων κλείνει με τον Μαλτέζο Χάμπερ, που έπαιζε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πολλές βοήθειες μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του ο Τουμέρ Μετίν, ενώ ποιοτικές είναι επίσης οι προσθήκες του Μπάρκογλου και του Αγρίτη. Για την άμυνα ήρθε ο Βέντζελ από την Ομόνοια και ο Σακελαρίου που θα παίξει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα με τόσα νέα πρόσωπα είναι να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια και αυτό θα αποτελέσει και το μεγάλο στοίχημα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για τον τεχνικό, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Η εικόνα στα φιλικά ήταν ενθαρρυντική, ενώ απόψε θα λείψει ο κεντρικός αμυντικός Μαϊστόροβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μεγάλη ομάδα… Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει η ιστορία για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή. Οι «πράσινοι» έμειναν εκτός Ευρώπης από Αύγουστο μήνα για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αφού μετά την Οντένσε αποκλείστηκαν και από το Γιουρόπα Λιγκ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη… φόνισσα των Ελληνικών ομάδων!

Η νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ δεν αρκούσε στο «τριφύλλι» που είχε χάσει με 3-0 στο Ισραήλ και όπως είναι λογικό η αποτυχία αυτή, εκτός από την επιπλέον γκρίνια και δυσαρέσκεια του κόσμου που απαιτεί την αποχώρηση του Τζίγγερ, έφερε μεγάλη απογοήτευση και στην Παιανία βλέπεις μόνο σκυμμένα κεφάλια. Πλέον η επιτυχία στις εγχώριες διοργανώσεις είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό, χωρίς βέβαια να δείχνει αυτή τη στιγμή σημάδια ότι μπορεί να ανακάμψει. Πάντως θετικό είναι ότι η πρεμιέρα του είναι εκτός έδρας, αφού η πίεση θα είναι λιγότερη από ότι να έπαιζε στο ΟΑΚΑ κάτω από αποδοκιμασίες, γκρίνιες και… απειλές κατά πάντων!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός έμεινε και πάλι ο Σιμάο που πληρώνει τη διένεξη που είχε με τον Φερέιρα, ενώ δεν ακολούθησε την αποστολή στο Νησί των Φαιάκων ούτε ο Σπυρόπουλος, αλλά με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο αριστερός μπακ ίσως να είναι και καλύτερο για τους «πράσινους»! Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μετακόμισε στην Παλέρμο και πλέον θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια παίρνει ο Στέφανος Κοτσώλης.



479. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (19:15)

Γήπεδο: «Νέας
Keywords
Τυχαία Θέματα