ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΑΛΙΚΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε)

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Κ. ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΝΤΡΑ NEWS ΣΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ .

Στο χρονικό διάστημα των τριών μηνών, από 15 Αυγούστου μέχρι σήμερα, πραγματοποιήσαμε όλες τις αναγκαίες διαδικασίες για την ίδρυση του κόμματος καθώς και 2 πολιτικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα
και στη Θεσσαλονίκη με τη....
συμμετοχή φίλων μας που υπερέβησαν κάθε προσδοκία. Γνωρίζουμε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή έχει δημιουργήσει αίσθηση σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης, που αγωνιά για το μέλλον της Πατρίδος μας και αναζητά τη νέα πολιτική φωνή, που θα ενώσει όλες τις προοδευτικές και εθνικές δυνάμεις του Λαού μας.
Το νέο πολιτικό κόμμα ιδρύεται σε μια περίοδο που δοκιμάζεται η Χώρα και η κοινωνία. Το φαινόμενο της γενικευμένης παρακμής σε κάθε τομέα και έκφανση του δημόσιου και κοινωνικού βίου είναι αναμφισβήτητο. Τα συμπτώματα καθημερινά και έκδηλα. Οι θλιβερές συνέπειες διάχυτες. Στους πολίτες, στην κοινωνία, στην οικονομία, στην πολιτική, στο κράτος ολόκληρο. Διάλυση και αποσύνθεση στο κράτος. Διεθνής εξευτελισμός και ανυποληψία του. Αβεβαιότητα και αγωνία στην κοινωνία. Αδιέξοδα και μαρασμός στην οικονομία. Ανευθυνότητα και κομματισμός στην πολιτική. Φοβία και ανασφάλεια στους πολίτες. Ο Λαός, στο σύνολό του, εξοικειωμένος στα φαινόμενα πολιτικής και κρατικής διαφθοράς, στα σκάνδαλα, στην ατιμωρησία και στον κομματικό αυταρχισμό δείχνει ανίκανος να αντιδράσει αποφασιστικά και να βγει από το πνιγηρό αδιέξοδο. Εξασθενημένος από τον καταναλωτισμό, βυθισμένος την ατομική και οικογενειακή του εσωστρέφεια, ελεγχόμενος και καθοδηγούμενος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ αδυνατεί να αναγνωρίσει τις υγιείς δυνάμεις που κρύβει μέσα του.
Ο λαϊκός δυναμισμός που διαφαίνεται κατά διαστήματα στις πλατείες σαν αυθόρμητη και γνήσια αντίδραση εξανεμίζεται γρήγορα. Η πλατεία δεν μπορεί να οργανώσει , να συσπειρώσει και να αναδείξει τις πατριωτικές δυνάμεις ούτε να φωτίσει την ελπίδα. Τα λαϊκά ξεσπάσματα οργής που εκδηλώνονται δείχνουν πόσο ο Λαός έχει προ πολλού πάψει να εμπιστεύεται και να υπολήπτεται την ηγεσία του. Στην πραγματικότητα όμως δείχνουν επί πλέον την απόγνωση και τη βαριά κοινωνική ασθένεια που ενδημεί στα λαϊκά στρώματα.
Ακολουθεί παρακάτω η συνέντευξη στο Τέρενς Κουίκ :

http://www.syndesmosee.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα