Τα αμαρτωλά 3 "Α": Αριάδνη, Αίολος, Ατλας: Οι απόρρητες συμφωνίες που κατέστρεψαν την Ελλάδα!!!

Το -Β- μέρος της έρευνας για τον μαέστρο της ορχήστρας του Βερολίνου με περισσότερες αποκαλύψεις από ποτέ!
Λάζαρος Ελευθεριάδης

Προχωράμε σήμερα στο -Β- μέρος και περισσότερο αποκαλυπτικό, για τον ρόλο του Λουκά Παπαδήμου, καθώς και στην αποκάλυψη των όρων του παιχνιδιού, που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων, εδώ και....
αρκετά χρόνια. Το πρώτο μέρος της έρευνας θα το βρείτε κάνοντας κλικ [ΕΔΩ].

Η ζώνη του ευρώ έγινε πραγματικότητα όταν η ευθύνη για την
άσκηση της νομισματικής πολιτικής εκχωρήθηκε από τις εθνικές κεντρικές τράπεζες 11 κρατών μελών της ΕΕ, στην ΕΚΤ τον Ιανουάριο του 1999.

Η Ελλάδα έγινε μέλος το 2001, η Σλοβενία το 2007, η Κύπρος και η Μάλτα το 2008, η Σλοβακία το 2009 και η Εσθονία το 2011. Η δημιουργία της ζώνης του ευρώ και η ίδρυση ενός υπερεθνικού οργάνου, της ΕΚΤ, αποτέλεσε βασικό στάδιο στη μακρόχρονη και πολύπλοκη πορεία προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Προκειμένου να ενταχθούν στη ζώνη του ευρώ, οι 17 χώρες έπρεπε να πληρούν τα κριτήρια σύγκλισης. Αυτό θα ισχύσει και για άλλα κράτη μέλη της ΕΕ προτού υιοθετήσουν το ευρώ.

Τα κριτήρια σύγκλισης, θέτουν τις οικονομικές και νομικές προϋποθέσεις για την επιτυχημένη συμμετοχή στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

Η ΕΚΤ είναι η κεντρική τράπεζα για το ενιαίο νόμισμα της Ευρώπης, το ευρώ. Το βασικό καθήκον της ΕΚΤ είναι να διατηρεί την αγοραστική δύναμη του ευρώ και, συνεπώς, τη σταθερότητα των τιμών στη ζώνη του ευρώ.

Η ζώνη του ευρώ αποτελείται από τις 17 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν υιοθετήσει το ευρώ από το 1999 και έπειτα.

Το Ευρωσύστημα αποτελείται από την ΕΚΤ και το ΕΣΚΤ (Ευρωπαϊκό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών), δηλ. τις Εθνικές Κεντρικές Τράπεζες (όπως η Τράπεζα της Ελλάδος), των χωρών που έχουν υιοθετήσει το ευρώ.

Το Ευρωσύστημα και το ΕΣΚΤ θα συνυπάρχουν όσο διάστημα υπάρχουν κράτη μέλη που δεν ανήκουν στη ζώνη του ευρώ.

Η ζώνη του ευρώ αποτελείται από τις χώρες της ΕΕ που έχουν υιοθετήσει το ευρώ.

Ο τέως δοτός πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος, ο οποίος, αρνείται να δώσει ακόμα και σήμερα, στους δημοκρατικά εκλεγμένους αρχηγούς των κομμάτων, τα αληθινά στοιχεία για την οικονομία και τις τράπεζες που προέκυψαν από τον πρόσφατο έλεγχο, τα δίνει απλόχερα στους τοκογλύφους-πιστωτές μας.

Αποκρύπτουν οι δοτοί Τραπεζοκράτες, την αλήθεια από τον Ελληνικό λαό, μέχρι να εξασφαλίσουν με εμπράγματες ασφάλειες τους τοκογλύφους-πιστωτές μας, να εξαρτήσουν και να εξασφαλίσουν πλήρως τις απαιτήσεις των, εις βάρος της χώρας, αγνοώντας το καθήκον τους και το καθήκον κάθε χώρας να προστατεύσει κατ’απόλυτη προτεραιότητα, πρώτα τους πολίτες της, την Εθνική της ακεραιότητα, τον Εθνικό της πλούτο κυρίως όμως την Εθνική της Κυριαρχία.

Ο κ. Λ. Παπαδήμος, πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενός μη εκλεγμένου οργανισμού, που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώμα
Keywords
Τυχαία Θέματα