ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ ;

Πριν από λίγο έδωσαν τον όρκο του βουλευτή οι Χρήστος Καλαποθαράκος και Μανούσος Ντουκάκης, οι δύο νέοι βουλευτές του ΛΑΟΣ που αντικαθιστούν τους παραιτηθέντες Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία των δύο νέων βουλευτών μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης,
και...
δήλωσε με νόημα πως οι ορκισθέντες είναι "άνθρωποι με ψυχή και καρδιά, πατριώτες που θα σεβαστούν το Σύνταγμα και τις ανάγκες της Πατρίδας" συμπληρώνονοντας και εξαπολύοντας τα βέλη του προς τα δύο πρώην διαμάντια του ότι : "Μπορώ να εγγυηθώ ότι δύο συνάδελφοι κάτω από οποιαδήποτε κόπωση και δουλεία δεν θα γίνουν ποτέ ριψάσπιδες" !!!

Πρόεδρε καλές οι πονηριές και οι μπηχτές σου, αλλά και εσύ κάποιο ρίψασπη δεν φιλοξενείς στο κόμμα σου;

Τουλάχιστον ο Σαμαράς έθεσε ως προαπαιτούμενο την παραίτηση των προσχωρησάντων από το κόμμα σου βουλευτών, πράγμα που εσύ δεν το έπραξες με τον Κιλτίδη αφενός αλλά αφετέρου και συ ο ίδιος δεν το έπραξες όταν έφυγες από την ΝΔ.

Και επειδή είμαστε λίγοι σχετικά σ αυτή τη χώρα και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, δεν νομίζω ότι αυτή η εξέλιξη σε ενθουσίασε, διότι τα πρώην διαμάντια σου τα αντικατέστησαν ζιργκόν και πρόσεχε μην αρχίζουν και σκάζουν άλλες στράκα στρούκες του Νότου τώρα.
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ
Keywords
Αναζητήσεις
κατατακτήριες ιατρικής μουφα
Τυχαία Θέματα