"ΤΑ ΝΕΑ" για Χρυσή Αυγή: ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ από τα ορφανά του Μνημονίου

Αυτό είναι που τρέμουν τα τσιράκια του μνημονίου ΝΕΑ: “Χρυσά αυγά του φιδιού” και “ακροδεξιές αγριότητες”
Ολοσέλιδο υβριστικό “αφιέρωμα” στην Χρυσή Αυγή και την εκδήλωση Μνήμης για τα Ίμια είχε σήμερα η ναυαρχίδα του μνημονίου, η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Στο πάνω μέρος της σελίδας δεσπόζει μία μεγάλη φωτογραφία από την πορεία της 28ης Ιανουαρίου με το....
πανό της Χρυσής Αυγής. Τα κείμενα που τη συνοδεύουν αποτελούν διήγημα επιστημονικής φαντασίας και ακραία εκδοχή της “λίστας του Σίντλερ”. Πογκρόμ, βία, αυγά του φιδιού που εκκολάπτονται και χίλια δύο μυθεύματα. Το επιμύθιο της υπόθεσης είναι ότι: “η Αθήνα της κρίσης είναι πλέον ευάλωτη στη δράση οργανωμένων εγκληματικών συμμοριών… είναι χρέος της δημοκρατικής πολιτείας να προστατεύσει την ανοικτή κοινωνία από τους εχθρούς της”.

Η Χρυσή Αυγή ασφαλώς είναι εχθρός της ανοικτής κοινωνίας, όπως την εννοεί ο Σόρος και οι διάφοροι ταγοί της παγκοσμιοποίησης, όμως σε καμμία περίπτωση δεν είναι εχθρός της Ελληνικής κοινωνίας και απτή απόδειξη γι’ αυτό ήταν οι χιλιάδες οικογενειάρχες, τα μικρά παιδιά με τις μητέρες τους και οι νέοι άνθρωποι που συμμετείχαν με πειθαρχία στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Σαββάτου. Η Χρυσή Αυγή είναι ορκισμένος εχθρός της προδοτικής εξουσίας, των διεθνών τοκογλύφων, αλλά και κάθε ξεφτιλισμένου προπαγανδιστή, κάθε ορφανού του μνημονίου. Τρέμουν στην κυριολεξία την άνοδό μας όλοι αυτοί και καλά κάνουν.

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα