Ταχύρυθμα θερινά τμήματα Αγγλικών με έκπτωση 50% για ανέργους.

ΔΡΑΣΗ Ο.Α.Ε.Δ. «ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ».

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», συμμετέχουν στη δράση «Ειδικές Τιμές για Ανέργους» του ΟΑΕΔ και προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές που είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα Αγγλικών με έναρξη τους μήνες Ιούνιο ή Ιούλιο 2012 με έκπτωση 50%.
Η
υψηλή ποιότητα σπουδών, σε συνδυασμό με τον ταχύρυθμο χαρακτήρα των προγραμμάτων που προσφέρει, έχουν κάνει την Ευρωδιάσταση την πρώτη επιλογή των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Αγγλικά, με πάνω από 10.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας σπουδαστής με στοιχειώδεις μόνο γνώσεις Αγγλικών προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 11 μόλις μήνες (πρόγραμμα Step2-Lower), ενώ αν διαθέτει ήδη γνώσεις μεσαίου επιπέδου (intermediate) αρκούν 6 μήνες (πρόγραμμα PreLower+Lower).

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 11 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower (ή δεν έχουν καν Lower, με την προϋπόθεση ότι διατηρούν επαφή με την Αγγλική γλώσσα) και εξασφαλίζει ότι ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της ύλης του Lower όσο και την ύλη του Proficiency. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω και της χρήσης βιβλίων που είναι γραμμένα ειδικά για το πρόγραμμα Powerprof και έχουν βοηθήσει αποτελεσματικά χιλιάδες σπουδαστές, καθώς βασίζονται στην ειδική μεθοδολογία για ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων (R.A.R.) που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει η Ευρωδιάσταση. Αν ο σπουδαστής βρίσκεται ήδη σε επίπεδο Advanced, αρκούν 6 μήνες προετοιμασίας για το Proficiency.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα αυστηρά επιλεγμένα κέντρα ξένων γλωσσών που διατηρούν ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει την απόλυτη προσαρμογή των προγραμμάτων σπουδών στην εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.eurodiastasi.gr

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Π
Keywords
Αναζητήσεις
αγγλικα θερινα τμηματα ανεργων, ταχυρυθμα αγγλικα ροδος
Τυχαία Θέματα