ΤΑΓΜΑ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγωνιζόμαστε για τον Ελληνικό Διαφωτισμό

Οι ροδόσταυροι έχουν επηρεαστεί από την παράδοση του "γνωστικισμού" και έτσι είναι οι μόνοι που πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός και οι απόστολοι ήταν έλληνες και ο Χριστιανισμός ως ελληνιστικό κίνημα παραποιήθηκε τρεις αιώνες μετά την Σταύρωση του Χριστού. Το Ροδοσταυρικό κίνημα αναγεννήθηκε στην Ευρώπη στις αρχές του 10ου αιώνα, γαλουχημένο με τα θεία νάματα των πατροπαράδοτων μυστηρίων της.....
Ελληνικής Αρχαιότητας, εμπλουτισμένο με θησαυρούς και άλλων αρχαίων πολιτισμών.
Το ΤΑΓΜΑ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ είναι μια αδελφότητα και μια Εσωτερική Φιλοσοφία και Ελληνικών αρχών Ιδεολογία που προάγει τον αυθεντικό Ροδοσταυρισμό και έχει στόχο να πετύχει τον Εσωτερικό ή εξωτερικό Αλχημικό γάμο, την Ψυχολογική ή Κοινωνική Αρμονία, για την πραγμάτωση μιας Ευημερούσας και Ανθρώπινης Κοινωνίας. Είναι ένα Εσωτερικό Κίνημα, μία Ελληνική Φιλοσοφική σχολή που έχει ως στόχο, να επαναφέρει, και να προάγει, τις Αυθεντικές Ανθρώπινες Αξίες και Ιδανικά Συνεργασίας, και Διαφωτισμού, με στόχο να πραγματωθεί η ατομική Θέωση και η Κοινωνική Πνευματοποίηση. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρειάζεται να Εργαστούμε Πνευματικά ως μονάδες αλλά και ως σύνολο, να ερευνήσουμε, να μελετήσουμε, να Μορφωθούμε, να διαλογιστούμε. Έτσι θα Αποκαλύψουμε την Αυθεντική Ιδεολογία, και Εσωτερική διδαχή, που επαναφέρει κάθε Λαό και Κοινωνία στο ΦΩΣ! Μελετούμε τις Αυθεντικές Ελληνικές Αξίες και Αρχές που είναι Πανθεϊστικές αλλά και τον αυθεντικό Χριστιανισμό και όχι τον αλλοιωμένο εβραιοχριστιανισμό. Προτάσσουμε την Προστασία της Διαφορετικότητας και την Προστασία του Ελληνισμού, ως Πνευματικό Φάρο της Ανθρωπότητας και Προαγωγό μιας Κοινωνίας Γνώσης, Αρετής και Ανθρωπιάς.
Άλλο διεθνιστές εβραιοχριστιανοί Ροδόσταυροι με όλα τα παρακλάδια τους, και άλλο Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός, Αυθεντικός Ελληνικός Διαφωτισμός.
Άλλο χριστιανόπληκτη παγκοσμιοποιητική Μασονία άλλο Αυθεντικός Φιλεύθερος Ελληνικών αρχών Ελευθεροτεκτονισμός.
§ Άλλο η Παγκοσμιοποίηση και άλλο η Παγκόσμια Αδελφοσύνη, η Παγκόσμια Ανθρώπινη Συνεργασία μεταξύ εθνών.

§ Άλλο ο εβραιοχριστιανισμός και άλλο η Αυθεντική Χρηστότητα.

§ Άλλο το ψευδές εβραιοχριστιανικό είδωλο του Ιησού Χριστού, και άλλο η Αρχετυπικής αξίας Ελληνική έννοια της Χρίστωσης, του ‘Ήρωα – Χριστού.

§ Άλλο το ψευδές είδωλο της εβραιοχριστιανικής Μαρίας, και άλλο η Αρχετυπικής αξίας Ελληνική έννοια της Παναγίας, Οδηγός των Πάντων, Μεγάλη Ιέρεια, Μεγάλη Μητέρα.

§ Άλλο η έννοια του Εξωτερικού, Εξουσιαστικού Δυνάστη Θεού, ως εβραιοχριστιανική ψύχωση και ιδεοληψία, και άλλο η Φιλοσοφική Ελληνική Εσωτερική Προσέγγιση της Θέωσης.

Το μυητικό σύστημα του Τάγματος
Το μυητικό σύστημα του Τάγματος περιλαμβάνει διδασκαλίες, οι οποίες αποστέλλονται στα μέλη, ανά δεκαπενθήμερο, εντελώς δωρεάν. Ζητήστε μας να σας στείλουμε τις διδασκαλίες του ΔΟΚΙΜΟΥ εντελώς δωρεάν. Μετά το πέρας των διδασκαλιών του «δοκίμου», έχετε την δυνατότητα να συνεχίσετε ως «κανονικό μέλος» και σταδιακά να μυηθ
Keywords
Αναζητήσεις
ναιτες ροδοσταυροι, ροδοσταυρικα ταγματα
Τυχαία Θέματα