«Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να βγούμε από την κρίση, κι ας μην επανεκλεγώ»

Κάτι φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ο κ. Γιώργος Παπανδρέου για την αρνητική τάση στο εκλογικό σώμα που του στρέφει για τα καλά την πλάτη: «Εγώ θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να βγούμε από την κρίση, κι ας μην επανεκλεγώ», είπε με δυό λόγια πριν από λίγο ο’ Ελληνας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε κοινό 500 και....
 πλέον Γερμανών βιομηχάνων στο Βερολίνο στους οποίους και εξήγησε την προσπάθεια που καταβάλει η Ελλάδα για να σωθεί..

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γερμανών Βιομηχάνων κ. Χανς Πέτερ Καϊτέλ,ο, κατά την προσφώνηση του κ. Παπανδρέου ήταν πολύ θετικός απέναντι στην προσπάθεια του κ. Παπανδρέου:.

«Χαιρόμαστε που σήμερα βρίσκεται εδώ στο Βερολίνο, ενώ η χώρα σας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κρίση που απειλεί της ύπαρξη της», ε’ιπε ο κ.Χανς Πέτερ Κάιτελ και σημείωσε με έμφαση:

«Χαιρόμαστε που είσαστε σήμερα εδώ, ενώ γνωρίζουμε ότι στην ελληνική βουλή βρίσκεται σε εξέλιξη μια κρίσιμη ψηφοφορία». Ενώ αναφερόμενος στους Έλληνες πολίτες τόνισε: «Είναι απαραίτητο οι πολίτες της Ελλάδας να συμβαδίζουν με σας κ. Πρωθυπουργέ», είπε ενώ οι βιομήχανοι χειροκρότησαν πολλές φορές τον Πρωθυπουργό.

Προφανώς για να παίρνει μέτρα και αυτοί να μαζεύουν άνετα τα δανεικά !

http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα