Θα περασουμε δυσκολα χρονια....ποιοι?

Επιτελους παραδεχθηκε την πληρη αποτυχια του ο υπουργος οικονομικων,και ειπε και μια αληθεια που πρεπει να την καταλαβουμε ολοι μας....θα περασουμε δυσκολα χρονια.

Περασουμε ....ειναι λαθος λεξη,θα πρεπει να την ανασκευασει,περασετε θα επρεπε να πει.
Εχουμε ηδη περασει 6 μηνες με υποσχεσεις,τιτανικους,οπλα στο τραπεζι...επειτα
περασαμε 12 μηνες με περικοπες,αυξησεις σε.....
φορους,μειωση του βιοτικου μας επιπεδου,πληρη αδιαφορια για τα καθημερινα μας προβληματα,νικες και επιτευγματα.

Και τωρα ενα χρονο μετα και τοσα φορολογικα νομοσχεδια,τοση καταπολεμηση της φοροδιαφυγης,και αλλα μετρα και αλλες νικες και τεραστια επιτευγματα,θα περασουμε δυσκολα χρονια ...ποσα?

Εσυ κυριε Παπακωσταντινου δεν μας ελεγες οτι φετος...αντε του χρονου θα το εχουμε ξεπερασει και οτι θα βγαιναμε στις αγορες?
Εσυ δεν ελεγες οτι αν χρειαστει να παρθουν αλλα μετρα θα εχεις αποτυχει?
Εμεις πηραμε τα αποτυχημενα μετρα τα οποια σε οδηγουν τωρα να μιλας για δυσκολιες?
Δεν επρεπε να εχεις παραιτηθει μετα απο τοσες αποτυχιες?
Ποιος φταιει τωρα, παλι εμεις που τα φαγαμε μαζι σας?

Εμεις θα περασουμε δυσκολα χρονια λοιπον,οχι εσεις,εκτος αν καταφερουμε και σας στειλουμε σε ειδικο δικαστηριο να απολογηθειτε για οσα ασκοπα κανατε τοσους μηνες.
Εμεις θα υποφερουμε οχι εσεις γιατι με τους μισθους που περνετε πολυ λιγο θα καταλαβετε την δικη μας κατασταση,με τον τροπο που ζειτε εχετε χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα,ειστε πολυ μακρια απο τον τροπο που ζει αυτος ο λαος που κυβερνατε και που τον ονομαζε ο αρχοντας της χωρας διεφθαρμενο.

Και τωρα ακομη γαντζωμενος στην εξουσια μιλατε λες και δεν εχετε καμια ευθυνη για οσα εγιναν επι τοσους μηνες,και ξεχνατε οτι προσφατα και ενω εμεις υποφεραμε εσεις παιρνατε το ιδιωτικο τζετ για ταξιδι με τον γιο σας στην Νεα Υορκη αδιαφορωντας για τα εξοδα που χρεωνατε τον προυπολογιμσο.
Αν δεν ειχατε την διαθεση να περικοψετε και εσεις ολοι κατι απο τα κερδη σας και μονος στοχος ηταν να φτωχυνετε τον λαο πως περιμενατε οποιαδηποτε επιτυχια στο αβεβαιο εργο που ειχατε αναλαβει?

Ποια φοροδιαφυγη καταπολεμησατε τοσους μηνες οταν ακομη το συστημα χρειαζεται αλλους τοσους για να λειτουργησει?

Η αποτυχια δεν εχει πολλες λεξεις για να περιγραφει,στο μελλον ομως οταν αναφερεται το ονομα σας θα εχει ακομη εναν τροπο.

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα