ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Με πολλή χαρά οι Πανέλληνες παρακολούθησαν τη μυσταγωγία του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας, που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νέοφυτος στην Ιερά Μονή Αγίου Μάμα στην κατεχόμενη Μόρφου, όπου εκατοντάδες προσκυνητές και όλο το....
ιερατείο της Μητρόπολης Μόρφου πήγαν στα κατεχόμενα για να τιμήσουν τον Αγιο Μάμα.

Πέραν της εθνικής και προπαντός της θρησκευτικής σημασίας που έχει η τέλεση αυτών των ακολουθιών, οι πιστοί χάρηκαν ιδιαίτερα επειδή άκουσαν τον Δήμαρχο της Μόρφου κ. Πίττα να διακηρύσσει από τον κατεχόμενο ναό - και
στην παρουσία του Σεβασμιότατου - ότι οι Ελληνες χριστιανοί της Κύπρου είναι οι νόμιμοι κάτοικοι της Μόρφου και όχι οι εισβολείς και οι έποικοι.

Συγχαίρουμε εκ βάθους καρδίας τον κ. δήμαρχο, ο οποίος είχε για την γενναιότητα να κάνει αυτή τη διακήρυξη στον κατεχόμενο ναό.

Ευχόμαστε ο Θεός να φωτίζει όλους τους θρησκευτικούς και πολιτικούς άρχοντες της πατρίδας μας να μιλούν πάντοτε με την ίδια παρρησία για τα δικαιώματα του λαού μας που παραβιάζονται κατάφωρα από τον προαιώνιο εχθρό του Γένους και της πίστης μας.

Αλίμονον αν αφήσουμε τον Χριστόφια και τους Νεοκύπριους να αλλοτριώσουν τον Ελληνικό εθνικό χαρακτήρα της Κύπρου και να μας οδηγήσουν σε ένα νέο σχέδιο λύσης Ανάν για να παραδώσουν την Κύπρο αιμόφυρτη στα χέρια των Τούρκων για να την αποτελειώσουν.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα