ΘΑΤΣΙ, ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ “ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ” ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ - ΠΑΥΛΟΥ Β΄ΒΟΙΤΥΛΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Αλίμονον! Θα ήταν ποτέ δυνατόν να λείψει ο αρχισυμμορίτης των Κοσσοβάρων Θάτσι από την τελετή της “οσιοποίησης” του Πάπα Παύλου - Ιώαννη Β΄; Ο πρωθυπουργός του παρανόμως ανακηρυχθέντος κράτους του Κόσσοβου είναι αποδεδειγμένα βαρώνος διακίνησης ναρκωτικών και έμπορος οργάνων των Σέρβων ομόθρησκων αδελφών μας τους οποίους δολοφονούσε για να....
τους πάρει τα όργανα για μεταμοσχεύσεις.

Αλλωστε είναι σε όλους γνωστός ο καταχθόνιος ρόλος του Πάπα Ιωάννη - Παύλου Βοιτύλα για τα εγκλήματα πολέμου, που διεπράχθησαν σε βάρος των Σέρβων κατά τον πρόσφατο
πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία. Επομένως - αν το καλοσκεφτείτε - θα ήταν παράλογο να απουσιάζει ο Θάτσι από την τελετή του συνεργάτη του Πάπα Βοιτύλα στην καταστροφή της Σερβίας.

ΒΟΙΤΥΛΑΣ - ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ
____________

Η ψυχή του Βοιτύλα αναπαύεται - ο Θεός ξέρει σε ποιο κύκλο της Δαντικής κόλασης! Εκεί που βρίσκεται και η αγία ψυχή του καρδινάλιου Στέπινατς (άλλου...“Αγίου” του Βατικανού!!!) και μεγάλου ευεργέτου της ανθρωπότητας με ιδιαίτερες οικολογικές ευαισθησίες.

Συνετέλεσε αποφασιστικά στην ισορροπία μεταξύ ανθρώπων και οικοσυστήματος εξαφανίζοντας από προσώπου της γης 800,000 Σέρβους κατά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Λίγο το έχετε;! Πώς να μην “οσιοποιηθεί” και ακολούθως “αγιοποιηθεί” ένας τόσο μεγάλος ευεργέτης του πλανήτη;!

Απορώ γιατί οι οικολόγοι δεν τον ανακήρυξαν προστάτη Αγιο του κινήματός τους.

ΜΟΥΓΚΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΕ ΣΕΜΝΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ ΒΟΙΤΥΛΑ
___________

Τις τελετές της “οσιοποίησης” του Πάπα Βοιτύλα, ο οποίος, εκτός από τα άλλα του κατορθώματα, είχε αποδεδειγμένα και εξώγαμο παιδί, λαμπρύνουν με την παρουσία τους και άλλες αντάξιες προσωπικότητες του υπό “οσιοποιήση” Πάπα.

Στη Ρώμη βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, προκειμένου να παραστεί στην τελετή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορεί τον Μουγκάμπε για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του απαγορεύει να ταξιδεύει σε χώρες-μέλη της. Όμως το Βατικανό είναι ανεξάρτητο, κυρίαρχο κράτος και δεν μετέχει στην ΕΕ.

Ο 87χρονος Μουγκάμπε είναι καθολικός και είχε παραστεί το 2005 και στην κηδεία του πάπα. Τότε μάλιστα είχε προκληθεί σκάνδαλο όταν ο πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, έκανε χειραψία μαζί του.

Ερωτώμενος για την παρουσία του Μουγκάμπε στο Βατικανό, ο εκπρόσωπος του Βατικανού, πατήρ Φεντερίκο Λομπάρντι, σημείωσε ότι "η Ζιμπάμπουε είναι ένα κράτος με το οποίο η Αγία Έδρα διατηρεί διπλωματικές σχέσεις". Πρόσθεσε ότι "δεν υπάρχει κάτι για να κρύψουμε" όσον αφορά την παρουσία του Μουγκάμπε εκεί, μαζί με πολλούς άλλους ηγέτες απ' όλο τον κόσμο”.

Είπατε τίποτα;

ΚΑΙ Ο ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ!!!
___________

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας γνωστός και Σίλβιο Μπερλουσκόνι - γνωστός ως “Καβαλλιέρε” - επίση
Keywords
Τυχαία Θέματα