ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ !!! ΠΑΠΑΣ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ” ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΤΑΡΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 4 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !

Σε μια εποχή που χιλιάδες οικογενειάρχες δημόσιοι υπάλληλοι μπαίνουν στην εφεδρεία ,χιλιάδες εργαζόμενοι απολύονται από τις επιχειρήσεις που δούλευαν , στην εκκλησία της Κορινθίας, σύμφωνα με στοιχεία της ίδιας, έχει.....
διοριστεί ιερέας και μάλιστα του ανώτερου βαθμού Α, πιθανότατα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε χωριό με 4 κατοίκους.

Ιερέας όμως φάντασμα γιατί ώ του θαύματος κανείς πιστός δεν έχει τον δει και δεν τον γνωρίζει επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια!

Να τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τα σειρά
σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ μας.

Αυτές τις μέρες η Μητρόπολη Κορίνθου μοιράζει σε όλες τις ενορίες το γνωστό σε όλους πλέον ημερολόγιο του 2012.

Σήμερα δεν θα σταθούμε στο οικονομικό μέρος για το οποίο ήδη έχουμε αναφερθεί αλλά υπάρχουν και πολλές καταγγελίες όπως και αντίθετες απόψεις συμπολιτών μας.

Θα αποκαλύψουμε ένα πραγματικό γεγονός που εκ πρώτης όψεως αλλά και εκ δεύτερης και τρίτης και βάλε , συνιστά ένα πολύ “μυστήριο” θέμα για το οποίο η Μητρόπολη θα πρέπει να δώσει ικανοποιητικές και πειστικές εξηγήσεις στο ποίμνιό της!

Δεν το ονομάζουμε σήμερα “σκάνδαλο” αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε γιατί υπάρχουν όλα τα στοιχεία , αλλά το ονομάζουμε μια “μυστήρια και σκοτεινή” υπόθεση που θα πρέπει να φωτιστεί επαρκώς από τον Δεσπότη.

Συγκεκριμένα:

Μέσα στο ημερολόγιο υπάρχουν καταγεγραμμένες όλες οι ενορίες του Νομού Κορινθίας , οι ναοί που υπάρχουν σε κάθε ενορία και ο ιερέας της κάθε ενορίας.

Εδώ και τέσσερα χρόνια με την παρουσία στην Κορινθία του Δεσπότη Διονύσιου Μάνταλου υπάρχει η αναφορά στην Αρχιερατική Περιφέρεια Φενεού όπως χαρακτηριστικά δείχνουμε στη σχετική εικόνα .

Μεταξύ των αναφερόμενων ενοριών είναι και αυτή του Άνω Ταρσού, Ιερός ναός Μεταμορφώσεως Σωτήρος όπου εμφανίζεται ως ιερέας του χωριού κάποιος ιερέας με το όνομα Δριδάκης Θεόδ. Και μάλιστα παπάς Α΄κατηγορίας, δηλαδή της ανώτερης κατηγορίας των κληρικών !

Αν γνωρίζεται καλά άγιε Κορίνθου ο Άνω Ταρσός έχει πληθυσμό 4 κατοίκων και εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχει εκεί παπάς! Τρεις τέσσερις φορές τον χρόνο στις εορτές της Μεταμόρφωσης Σωτήρος , Παναγίας του Βράχου και σε καμία κοινωνική εκδήλωση έρχεται παπάς από τις γειτονικές ενορίες.

Μιλήσαμε με τους εκεί κατοίκους όπως και με κατοίκους των γύρω χωριών και όλοι γέλασαν όταν τους είπαμε ότι ο Άνω Ταρσός διαθέτει παπά! Ούτε βέβαια και γνωρίζει κανείς κανέναν παπά με το όνομα που γράφεται στο ημερολόγιο της Μητρόπολης, δηλαδή Δριβάκης Θεόδ.

Μπορείτε να μας πείτε Άγιε Κορίνθου τι συμβαίνει με αυτή την άκρως περίεργη ιστορία;

Εδώ και τέσσερα χρόνια στα ημερολόγια σας εμφανίζεται ως ιερέα του Άνω Ταρσού τον Δριδάκη Θεόδωρο που δεν τον γνωρίζει κανείς στην περιοχή.

Δημοσιεύουμε στην παρακάτω εικόνα και το ημερολόγιο της περσινής χρονιάς, δηλαδή του 2011 . Πάλι τα ίδια!

Και σας ερωτούμε όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΠΛ
Keywords
Τυχαία Θέματα