Θλιβερή αυλαία για την πιό σκοτεινή περίοδο της χώρας μας

Ο μοιραίος άνθρωπος που αναγκάσθηκε να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ετερμάτισε την πολιτική του σταδιοδρομία, κατά τον χειρότερο τρόπο.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, θλιβερός αχθοφόρος ενός μεγάλου ονόματος, έφυγε εν μέσω ερειπίων, τα οποία ο ίδιος και το κόμμα του προκάλεσαν.
Σημίτης και
Παπανδρέου, ήσαν οι.....
χειρότεροι πρωθυπουργοί που εγνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος, από τότε που έγινε κράτος.
Ήσαν χειρότεροι και από τους τρεις κατοχικούς πρωθυπουργούς, Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλο και Ράλλη. Εκείνοι τουλάχιστον, δεν έφεραν την Κατοχή...
Την βρήκαν, και προσπάθησαν, εν τω μέτρω του δυνατού κάτω από τις δυσχερείς συνθήκες, να βοηθήσουν τον υπαλληλικό κόσμο, τους αποστράτους και έκαμαν παραστάσεις στην γερμανική διοίκηση να εμποδίσει τις αγριότητες των Βουλγάρων στην Βόρειο Ελλάδα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, έφεραν την Κατοχή στην Πατρίδα μας. Κατέστρεψαν την κοινωνία, έδωσαν την χαριστική βολή στην εργατική και μεσαία τάξη, άφησαν τους αλλοδαπούς ασύδοτους να δημιουργήσουν γκέτο σε γειτονιές της Αθήνας, ενώ οι Έλληνες πολίτες δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν, και η εγκληματικότητα ποτέ άλλοτε δεν είχε φθάσει σε τέτοια ύψη.

Το ΠΑΣΟΚ θα αναγραφεί στην Ιστορία, ως εκφραστής του λαϊκισμού, των σκανδάλων και του ασυστόλου ψεύδους. Με απάτη πρωτοφανή έγινε πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου, διαβεβαιώνοντας τους ψηφοφόρους, ότι «λεφτά υπάρχουν»!

Υπάρχουν για τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ κατεστραμμένοι άνθρωποι, έφταναν στην αυτοκτονία, όταν εκείνος θριαμβολογούσε, ότι «θα μας σώσει»… Το ΠΑΣΟΚ σίγουρα, θα αποτελέσει θέμα μελέτης για κοινωνιολόγους, ψυχιάτρους και ιστορικούς. Προϊόν σήψης και παρακμής, το ΠΑΣΟΚ είναι θολό κατασκεύασμα χωρίς καμία ιδεολογία, παρά μόνον την πρακτική να απολαμβάνεις αγαθά προερχόμενα εκ της κυβερνητικής ισχύος.

Παιδί της Αμερικής και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, ο Γιώργος Παπανδρέου, εντολοδόχος έξωθεν επιθυμιών, έφερε εδώ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την κατοχική Τρόικα. Σαν να ερχόταν από άλλο πλανήτη, και να ήταν αμέτοχος της καταστροφής, μίλησε προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και αντί να απολογηθεί για όσα ανήκουστα δεινά προκάλεσε στην Ελλάδα, παρίστανε τον τιμητή των άλλων. Γκρέμισε τη χώρα, και από τους λίθους των ερειπίων, προσπάθησε να υψώσει το δικό του βάθρο αγάλματος.

Ο κατεδαφιστής της ελληνικής κοινωνίας, έφυγε νύχτα από τα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, και δύο τεράστια φορτηγά μετέφεραν τα προσωπικά του είδη. Κι έρχεται τώρα, ο νέος αρχηγός, ο Ευάγγελος Βενιζέλος… Συμμέτοχος στην ελληνική τραγωδία και συνένοχος, υποδύεται τον σωτήρα που βγήκε από τη λίμνη του Σιλωάμ, και δεν ευθύνεται για τη διάλυση της πατρίδος. Τον Παπανδρέου τον έδιωξαν ουσιαστικά οι δικοί του άνθρωποι, διότι τρέμουν τον καταποντισμό από τις κάλπες.

Ο Βενιζέλος εξελέγη ως μοναδικός υποψήφιος κατά τα Σταλινικά πρότυπα. Αυτός που μας επέβαλε και το δεύτερο μνημόνιο, το βρετανικό δίκαιο, και ξεπουλά την εθνική κυριαρχία μας, ο καταστροφέας
Keywords
Τυχαία Θέματα