ΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ.... ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΔΙΑΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

- Γιατί λύση δεν είναι ο μισθός των 592 Ευρώ μικτά ( να ζήσετε εσείς με τόσα χρήματα). Αλήθεια γιατί η Γερμανία με 3πλάσιο βασικό μισθό είναι ανταγωνιστική και εμείς όχι?????
- Γιατί λύση δεν είναι η .....
μείωση του αφορολογήτου που πλήττει όλους τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους.
- Γιατί λύση
είναι η η αύξηση του ΦΠΑ κάθε 6 μήνες.
- Γιατί λύση δεν είναι η αύξηση των τελών κυκλοφορίας κάθε 6 μήνες.
- Γιατί λύση δεν είναι η φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και το κλείσιμο όλων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
- Γιατί λύση δεν είναι η διατήρηση των εγκληματικών προνομίων ορισμένων, μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές.
- Γιατί λύση δεν είναι το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων.
- Γιατί λύση δεν είναι η ελεύθερη και ανεξέλεγκτη διακίνηση δισεκατομυρίων μαύρου χρήματος σε τράπεζες του εξωτερικού (η Τράπεζα της Ελλάδος τι κάνει?)
- Γιατί λύση δεν είναι το ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου εν μέσω κρίσης και σε κλίμα πανικού. (άλλο αξιοποίηση και άλλο ξεπούλημα).
- Γιατί λύση δεν είναι να επιβάλλεις την μεγαλύτερη φορολογία στην ακριβότερη χώρα της Ευρώπης, με τις ακριβότερες υπηρεσίες (για τα οποία δεν κάνεις τίποτα), και καθιερώνοντας τους μικρότερους δυνατούς μισθούς. ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.

Αυτά είναι πολιτικές και αποφάσεις τις οποίες θα έπαιρνε και ο μπακάλης της γειτονιάς μου άν του έλεγες ότι πρέπει να μαζέψει χρήματα από το λαό, δεν θα ήξερε άλλο τρόπο, μόνο να εισπράξει θα ήθελε.

Νίκος Λ.

ΥΓ1 ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 592 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΦΕΡΤΕ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΔΙΚΑΣΤΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.....ΟΛΩΝ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ 5 ΦΟΡΕΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ. 5 ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ 20 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΓ2 Αλήθεια μπορείτε να μου πείτε 1 μέτρο το οποίο επηρεάζει τα πραγματικά μεγάλα εισοδήματα? Δεν νομίζω ότι ή αύξηση των τσιγάρων και του πετρελείου θέρμανσης ζορίζουν ιδιαίτερα κάποιον που κερδίζει 100.000 τουλάχιστον ετησίως.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα