ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ…!!!

Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος

Όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών και κορυφώνεται το εκλογικό κλίμα, αυτό που έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι τα δύο κόμματα που διεκδικούν την εξουσία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αυτό όμως που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι η θέση του κάθε κόμματος από τα δύο στα σοβαρά προβλήματα της χώρας και....
οι πιέσεις που δέχονται από το εξωτερικό.

Όσο και να θέλουν να μας πείσουν ότι το πρόβλημα της χώρας
είναι ευρώ η δραχμή, η οι λαθρομετανάστες και το όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ, είναι μπαρούφες γιατί αυτά είναι στο χέρι μας να τα λύσουμε οπότε εμείς θέλουμε.

Τα σοβαρά προβλήματα είναι αυτά που έρχονται από αυτούς που διαχρονικά πιέζουν την Ελλάδα για υποταγή.

Σήμερα επαναλαμβάνεται η πίεση του Μέττερνιχτ προς την Ελλάδα που τότε ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είχε αντιμετωπίσει με μαεστρία στηριζόμενος βέβαια στη δύναμη της Ρωσίας και που ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ είχε πει το περιβόητο « Αφού δεν μπορούμε να είμαστε μόνοι μας ας είμαστε με τον δυνατό».

Τότε οι Γερμανία διεκδικούσε τον πλήρη έλεγχο της Ελλάδας σαν ανεξάρτητο κράτος βάζοντας πάνω μας σαν Διοίκηση την μοναρχία στέλνοντας τον όθωνα να μας επιτηρεί με το πρόσχημα ότι δεν θα μπορέσουμε να οργανώσουμε την χώρα και χρειαζόμαστε ειδικούς.

Τελικά η Ελλάδα πήγε βέβαια με τον δυνατό της εποχής που τότε ήταν η Αγγλία άλλα στην ουσία ήταν και με την Γερμανία.

Από τότε η Γερμανία μας θεωρεί προτεκτοράτο της και δεν έχει σκοπό να μας αφήσει ποτέ ήσυχους.

Σήμερα που το πραγματικό πρόβλημα το έχουν οι ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και οι ΓΕΡΜΑΝΙΑ, στο ποια από τις δύο θα ελέγξει την Ελλάδα και μάλιστα ταυτόχρονα με μια παγκόσμια διατραπεζική κίνηση ελέγχου των λαών, των Ευρωπαϊκών από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ και πολλών άλλων από τις USA, σε αντιδιαστολή με την κατακόρυφη ανάπτυξη των ΚΙΝΑΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΙΝΔΙΑΣ κλπ, θέλουν η κάθε μια να επικρατήσει σε πρώτη φάση επί της Ευρώπης.

Με απλά λόγια επιχειρείται ο έλεγχος των χωρών της Ευρώπης ώστε να μην έχουν αυτοδύναμη οικονομική πολιτική, δηλαδή αν η Ευρωζώνη «έκοβε» χρήμα , πράγμα που έκαναν οι USA πριν από δύο χρόνια και ξεπέρασαν την κρίση ,και εξέδιδε ευρωομόλογα θα ξεπερνούσε η άμεσα την κρίση.

Αντί αυτού η ΓΕΡΜΑΝΙΑ επιχειρεί , εκβιάζοντας αχυράνθρωπους τύπου ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ κλπ. απειλώντας τους με το ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, και προσπαθεί να επιβάλλει το πρωτοφανές για την ιστορία της ανθρωπότητας, οι λαοί να ψηφίζουν την υποταγή τους.

Στόχος της Γερμανίας είναι η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και η δέσμευση της χώρας νομοθετικά, με σκοπό να υποθηκεύσει τους υδρογονάνθρακες, την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, ίσως και την ιδιωτική των πολιτών που αδυνατούν να εξοφλήσουν τα δάνειά τους, και των υπολοίπων Ευρωπαίκών χωρών ,και με αυτά σαν υποθήκη να εκδώσει τότε τα Ευρωομόλογα που με την κοπή του χρήματος δεν θα έχει να χάσει τότε τίποτα ενώ θα έχει κερδίσει την Ελλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα