Τη δίωξη Κουλούρη ζητάει ο ειδικός φρουρός

Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη, ζητάει ο 25χρονος ειδικός φρουρός, τον οποίο κατηγορείται ότι τραυμάτισε ο πρώην υπουργός με το αυτοκίνητο του το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ειδικός φρουρός κατέθεσε όπως και οι συνάδελφοι του, ότι ο πρώην βουλευτής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν.....
συνεργάστηκε στον έλεγχο και τους μίλησε απαξιωτικά, κάτι
όμως που, σύμφωνα με τις διατάξεις του τελευταίου ΚΟΚ, είναι πταίσμα.

Ο πρώην βουλευτής κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, σε βαθμό πλημμελήματος, που βάσει του τελευταίου ΚΟΚ διώκεται αυτεπαγγέλτως αλλά δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα, εφόσον δεν υπάρχει εγκατάλειψη και ο υπαίτιος οδηγός παρέχει τις υπηρεσίες του στην προανάκριση.

Ο κ.Κουλούρης τιμωρήθηκε με διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και γιατί δεν είχε θεωρήσει το δίπλωμα οδήγησης, ως όφειλε, αφού είναι πάνω από 65 ετών, ενώ αναμένεται να δώσει κατάθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Ο ειδικός φρουρός, που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάστρεμμα, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα μείνει οκτώ ημέρες εκτός υπηρεσίας.
http://voria.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα