Τι γίνεται με το Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ - Νέες αποκαλύψεις

Τι γίνεται με το Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ και το Επιχειρησιακό πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" -  Κάτι που αφορά όλους τους σπουδαστές

Δευτέρα 23 Μαΐου σήμερα και οι φοιτητές ακόμη... φως στους λογαριασμούς τους ΔΕΝ είδαν!

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας μετά από καταγγελίες φοιτητών, θέσαμε κάποια ερωτήματα, μήπως τα αρμόδια πρόσωπα του Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ταρακουνηθούν και δώσουν τέλος σε αυτήν την....
παράλογη (ή μήπως ύποπτη;;;) καθυστέρηση!

Πάραυτα, η διοίκησή του Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ, εξακολουθεί να κλείνει προκλητικά τα μάτια σε ένα θέμα που απασχολεί τους τελικούς δικαιούχους των χρημάτων (τους φοιτητές του Ιδρύματος δηλαδή) και ήδη έχει δημοσιευθεί στα περισσότερα Ελληνικά Blogs.

Ας ξεκινήσουμε με κάτι που βρήκαμε αρκετά ενδιαφέρον...

Πατήστε επάνω στη "φωτογραφία" για να δείτε το έγγραφο.

Όπως βλέπουμε στο παραπάνω έγγραφο, από το αρμόδιο υπουργείο έχει δοθεί η...
εντολή προς την Τράπεζα της Ελλάδος την 18η Απριλίου 2011 να χρηματοδοτήσει τον λογαριασμό που πρέπει, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των πληρωμών , κάτι που σημαίνει ότι 150.000 Ευρώ βρίσκονται εδώ και καιρό, στον λογαριασμό του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου στην τράπεζα Πειραιώς.

Λογαριασμός: GR40 0172 4000 0054 0005 0415 984
Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

Τόσο από τις επιμέρους γραμματείες των τμημάτων, όσο και από τη κεντρική γραμματεία του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, αρνούνται να δώσουν στους φοιτητές οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτά τα χρήματα! Αρκούνται στο να τους λένε "υπομονή σε μερικούς μήνες θα τα έχετε!!!".

Μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσουν περισσότερες αποκαλύψεις στοmoutzis.gr σχετικά με την αδικαιολόγητη (ή μήπως ύποπτη;;;) καθυστέρηση του Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ να καταβάλει στους φοιτητές του, τα χρήματα που τους οφείλονται από την πρακτική άσκηση που τελείωσε στις 31/03/2011.

Τονίζουμε πως θα εκτεθούν πρόσωπα, αφού το θράσος τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Υ.Γ.1 Ακολουθεί η ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στο moutzis.gr , την Παρασκευή 20 Μαΐου, και σε όλα τα Blog που μας βοηθάνε να αναδείξουμε ένα αρκετά σοβαρό για τους φοιτητές θέμα.

Υ.Γ.2 Δεν ξεχνάμε τις υποτροφίες των Ι.Ε.Κ... Θα επανέλθουμε!

Υ.Γ.3 Μήπως ήρθε ο καιρός οι Ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης να αναλάβουν δράση;;;Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα